Energizer Industrial

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

De batterijen van Energizer Industrial zijn er in de soorten AA, AAA, C, D en 9V. De Energizer Industrial AA en AAA zitten in een verpakking van 10 stuks, de C, D en 9V in een verpakking met 12 stuks.

Verschillende soorten van de Energizer Industrial

De namen LR6, LR06, AM-3, AM3, MN1500, mignon, penlite en penlight worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline Energizer Industrial AA batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AA alkaline batterij. Gebruikt u nu alkaline AA batterijen van een ander merk, dan is dat geen probleem. U kunt deze zondermeer vervangen door alkaline Energizer AA batterijen.
 
De namen LR03, MN2400, AM-4, AM4, UM-4, UM4 , micro en potlood worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline Energizer Industrial AAA batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AAA alkaline batterij.
 
De namen LR14, MN1400, UM2, AM2, engelse staaf  en baby worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline C Energizer Industrial batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de type C cell alkaline batterij.
 
De namen LR20, MN1300, UM1, AM1 en mono worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline type D Energizer Industrial batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de goede alkaline type D batterij.

De namen MN1604, 6LR61, LR22, PP3 en 6LF22 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van 9V (9 volt) alkaline Energizer Industrial batterijen. Heeft u een van deze codes op uw 9V blok batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de 9V blok alkaline batterij.

Energizer Industrial batterijen kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.