Oplaadbare batterijen AAA

Page:

HR03 AAA oplaadbare batterijen zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Of het nu voor een klok of voor speelgoed is, met onze HR03 AAA oplaadbare batterijen haalt u altijd een goede aanbieding van de beste batterijen in huis.

Duracell | Philips | Ansmann | Varta | GP oplaadbare AAA batterijen

Bij ons kunt u oplaadbare AAA batterijen van topmerken als Duracell, Philips, Ansmann, Varta en GP kopen. Kijkt u niet zo zeer naar het merk maar let meer op de capaciteit, die is belangrijker. Alle merken die wij verkopen zijn A merken.

Capaciteit oplaadbare AAA batterijen

Let op de capaciteit oplaadbare AAA batterijen (HR03 accu) die u wilt kopen. Gaat u de oplaadbare AAA batterijen vervangen voor uw AAA alkaline batterijen, dan is het goed om te weten dat deze tussen de 1000 en 1200 mAh leveren. Kiest u nu dus voor bijvoorbeeld 800 mAh oplaadbare AAA batterijen, dan zult u deze dus sneller moeten opladen. Soms dient u zich juist aan de juiste capaciteit oplaadbare AAA batterijen te houden, zoals bij de accu van een DECT huistelefoon. Schrijft de fabrikant een bepaalde waarde oplaadbare AAA batterijen voor, houdt u zich hier dan liefst ook aan. Een waarde nemen die in de buurt zit van de oude batterij is echter nooit een probleem. Kies hierbij altijd een goede batterijlader voor uw herlaadbare AAA batterijen. Het merk herlaadbare AAA batterij is minder van belang, of u nu Duracell, Varta, GP of Ansmann neemt, deze zijn allemaal goed, kies altijd op capaciteit van de oplaadbare AAA batterij, wij leveren alleen de beste batterijen.

Voltage oplaadbare AAA batterijen

Oplaadbare AAA batterijen hebben een voltage van 1,2V en zijn de vervanger voor 1,5V alkaline AAA batterijen.

Naar België bedragen de verzendkosten €5,95. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, dan staat dit altijd duidelijk omschreven. Alle prijzen in deze webshop zijn inclusief BTW. Belgische bedrijven met geldig BTW nummer kopen bij ons zonder BTW.

AAA oplaadbare batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter.