Oplaadbare batterijen AAA

Filters
24 ProductenPagina 1 van 1
Energizer 1 uurs snellader
Energizer 1 uurs snellader
€41,95

Ontdek de veelzijdige HR03 AAA oplaadbare batterijen die perfect zijn voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om een klok of speelgoed, met onze hoogwaardige HR03 AAA oplaadbare batterijen haalt u altijd een voordelige en betrouwbare optie in huis.

Merken oplaadbare AAA batterijen

Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van gerenommeerde merken zoals Duracell, Philips, Ansmann, Varta en GP voor oplaadbare AAA batterijen. Hoewel het merk belangrijk kan zijn, raden we u aan vooral te letten op de capaciteit, aangezien deze een cruciale factor is. Alle merken die wij aanbieden zijn van topkwaliteit.

Capaciteit oplaadbare AAA batterijen

Houd bij de aanschaf van oplaadbare AAA batterijen (HR03 accu) rekening met de gewenste capaciteit. Als u uw AAA alkaline batterijen vervangt, leveren oplaadbare AAA batterijen meestal tussen de 1000 en 1200 mAh. Als u bijvoorbeeld kiest voor 800 mAh oplaadbare AAA batterijen, moet u zich ervan bewust zijn dat deze sneller moeten worden opgeladen. In sommige gevallen moet u zich strikt houden aan de voorgeschreven capaciteit, zoals bij de accu van een DECT-huistelefoon. Het is echter meestal geen probleem om een capaciteit te kiezen die dicht bij die van de oude batterij ligt. Vergeet niet om altijd een hoogwaardige batterijlader te kiezen voor uw oplaadbare AAA batterijen. Het merk van de herlaadbare AAA batterij is van minder belang, omdat zowel Duracell, Varta, GP als Ansmann allemaal uitstekende keuzes zijn. Het draait allemaal om de capaciteit van de oplaadbare AAA batterijen, en wij leveren uitsluitend de beste batterijen.

Voltage oplaadbare AAA batterijen

De oplaadbare AAA batterijen hebben een voltage van 1,2V en kunnen de 1,5V alkaline AAA batterijen vervangen. AAA oplaadbare batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter. Kijkt u ook eens naar een AA batterij, C batterij, D batterij, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.