SR927SW

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

De SR927SW batterij, ook bekend als een zilveroxide horlogebatterij met een nominale spanning van 1,55V, wordt wijdverspreid toegepast in verschillende horlogemodellen van diverse fabrikanten. Elke horlogebatterijproducent hanteert een eigen codering voor de SR927SW batterij, wat resulteert in meerdere equivalente codes. Als uw bestaande batterij bijvoorbeeld gemarkeerd is als 395, V395, SR57 of SR927SW, dan kunt u deze batterij gebruiken als vervanging. Dit geldt zelfs wanneer u momenteel een ander merk zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac gebruikt; de keuze is niet beperkt tot een specifiek merk. Onze selectie Varta horlogebatterijen fungeert in alle gevallen uitstekend als vervangende optie, ongeacht het merk.

Bij talloze online retailers wordt het horlogebatterijtje dikwijls verkocht onder specifieke codes. Het kan echter verwarrend zijn om te bepalen welke batterij u precies nodig heeft voor uw horloge, vooral als u verschillende typen heeft aangeschaft. Onze meegestuurde pakbon geeft u direct inzicht in overeenkomstige codes met degene die u heeft besteld, waardoor duidelijkheid ontstaat over welke batterij geschikt is voor welk horloge.

Is het veilig om alkaline batterijen te gebruiken in een horloge?

Het gebruik van alkaline batterijen in horloges komt nog vaak voor. Niettemin is het sterk af te raden, omdat zilveroxide de voorkeur verdient. Alkaline batterijen hebben een aanzienlijk risico op lekken en bovendien gaat hun levensduur niet lang mee. Batterijen met de aanduidingen LR en AG zijn dan ook niet geschikt. Tip: De code is vaak erg klein, maak een foto met uw telefoon en vergroot deze om altijd het juiste nummer te kunnen aflezen.

Kunnen we de SR927SW batterij van uw horloge voor u vervangen?

We krijgen frequent de vraag of wij de SR927SW horlogebatterij ook kunnen vervangen. Helaas is het antwoord nee. Aangezien er uiteenlopende horlogetypes bestaan, vereist het openen van een horloge diverse gespecialiseerde methoden en gereedschappen die wij niet in huis hebben. Bovendien zijn veel horloges waterbestendig en moeten ze voorzien worden van een nieuwe pakking. Indien u uw SR927SW batterij wilt laten vernieuwen, raden wij aan om naar een juwelier te gaan, aangezien zij gespecialiseerd zijn in het vervangen van deze specifieke knoopcel.

Hoe lang gaat de SR927SW batterij mee?

Zilveroxide horlogebatterijen vertonen een zeer trage ontladingscurve, waardoor de SR927SW batterij slechts minimale spanning verliest wanneer deze in een horloge wordt gebruikt. De levensduur van een horlogebatterij varieert afhankelijk van het horlogemodel en het aantal functies. Bij frequente activering van functies zoals verlichting zal de batterij sneller leegraken. Bij afwezigheid van dergelijke functies behoudt de batterij zijn lading langer. Sommige horloges bevatten meerdere batterijen, wat kan resulteren in een doorgaand tijdsverloop maar inactiviteit van specifieke eigenschappen. Als u uw horloge niet draagt, is het raadzaam om het stil te zetten indien mogelijk.

SR927SW batterij kopen? Batterijenstunter.be voor uw horloge batterijen.