1632 batterij

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1632 batterij
Ansmann CR1632 batterij
€3,09
Varta CR1632 batterij
Varta CR1632 batterij
€3,59

De 1632 batterij is een knoopcel met een spanning van 3 volt, een diameter van 16 mm en een dikte van 3,2 mm. Deze specificaties zijn te herkennen in de code van de batterij, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Als u op zoek bent naar de 1632 batterij, kunt u ook vaak de code CR1632 tegenkomen. Als deze code op de batterij staat, betekent dit dat het dezelfde batterij is als de 1632 batterij. De toevoeging "CR" wordt meestal gebruikt in plaats van alleen "1632," maar beide codes verwijzen naar dezelfde categorie batterijen. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende soorten lithium knoopcel batterijen beschikbaar zijn als dit niet de juiste maat is voor uw toepassing.

Het plaatsen van de 1632 batterij

Wanneer u de 1632 batterij uit de verpakking haalt, moet u deze natuurlijk in het apparaat plaatsen waarvoor u hem hebt gekocht. In veel gevallen ziet u aan één kant van de batterij een plus-teken, wat aangeeft dat deze kant moet overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de kant waarop tekst staat meestal de positieve kant bij lithium knoopcellen. Als u de batterij bijvoorbeeld in een autosleutel gebruikt, is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen, en zorgvuldig te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Gewoonlijk is de zijde met de code zichtbaar en dient deze als een herkenningspunt.

Wilt u een 1632 batterij kopen? Batterijenstunter.be is de beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9 volt batterijen.