373 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Bent u op zoek naar de krachtige 373 batterij voor uw horloge? Zoek niet verder! Onze hoogwaardige horloge batterij op basis van zilveroxide biedt een stabiele spanning van 1,55V, waardoor uw horloge soepel blijft tikken. Deze veelzijdige batterij wordt gebruikt in talloze horlogemodellen van diverse gerenommeerde merken. Elk merk past zijn unieke eigen code toe voor de 373 batterij. U zult codes zoals 373, V373, SR68 en SR916W tegenkomen en deze zijn allemaal gelijkwaardig. U bent niet beperkt tot een specifiek merk. Gebruikt u nu een van de merken zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac, kunt u deze eenvoudig vervangen door onze Varta horlogebatterijen.

We begrijpen dat sommige webshops het horlogebatterijtje onder een specifieke code verkopen, wat verwarring kan veroorzaken wanneer u ze ontvangt. Maar maakt u zich geen zorgen, want onze pakbonnen bevatten de essentiële informatie om het juiste batterijtype voor uw horloge te identificeren. Geen giswerk meer, alleen duidelijkheid en gemak.

Alkaline batterijen in horloges: Een groot nee!

Een veelvoorkomende misstap die we nog steeds zien, is het gebruik van alkaline batterijen in horloges. Wees gewaarschuwd, deze keuze kan schadelijke lekken veroorzaken en leidt bovendien tot een kortere levensduur van uw horloge. Onthoud, vermijd batterijen met de aanduidingen LR en AG. Een handige tip: als de code klein en moeilijk leesbaar is, maak dan een foto met uw telefoon en vergroot deze voor het juiste nummer.

Vervangen wij ook de 373 batterij van uw horloge?

Een veelgestelde vraag aan ons is of we de 373 batterij ook voor u kunnen vervangen. Helaas is het antwoord nee. Horloges variëren sterk in ontwerp en functionaliteit, wat betekent dat er verschillende methoden zijn om ze te openen. We beschikken niet over gespecialiseerd gereedschap om aan al deze behoeften te voldoen. Bovendien zijn vele horloges waterdicht en vereisen ze een nauwkeurige vervanging van de afdichting. Als u uw 373 batterij wilt laten vervangen, raden we u aan een juwelier te raadplegen, omdat zij gespecialiseerd zijn in het nauwkeurig vervangen van deze knoopcellen.

Levensduur van de 373 batterij: Een kwestie van horlogetype

Zilveroxide horloge batterijen blinken uit dankzij hun lage ontladingscurve, wat betekent dat ze minimaal vermogensverlies ervaren wanneer ze in een horloge worden gebruikt. Hoe lang uw 373 batterij meegaat, hangt af van het type horloge en het aantal functies dat het bevat. Bijvoorbeeld, frequent gebruik van een lichtfunctie kan de batterij sneller doen ontladen. Als er geen extra functies zijn, behoudt de batterij haar lading langer. Sommige horloges kunnen meerdere batterijen hebben, wat resulteert in een lopend uurwerk maar niet-functionerende speciale functies. Vergeet niet om een ongebruikt horloge stil te zetten als dit mogelijk is. Maak uw bestelling compleet met een lithium knoopcel batterij, CR123a batterij, oplaadbare batterijen of een batterij oplader.

373 batterij kopen? Batterijenstunter.be