SR712SW

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De SR712SW batterij vertegenwoordigt een hoogwaardige zilveroxide horloge batterij met een stabiele spanning van 1,55V. Deze veelzijdige batterij wordt veelvuldig ingezet in diverse horlogemodellen van uiteenlopende merken. Elk horlogebatterij producerend merk hanteert een eigen unieke codering voor de SR712SW batterij, waardoor verschillende equivalente codes bestaan. Mocht uw bestaande batterij bijvoorbeeld aangeduid zijn met code 346, V346 of SR712SW, dan is deze batterij geschikt als vervanging. Dit geldt zelfs indien u momenteel een ander vooraanstaand merk zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac gebruikt. U bent geenszins aan een specifiek merk gebonden. Onze Varta horlogebatterijen bieden altijd een voortreffelijke substitutie, ongeacht het oorspronkelijke merk.

Verscheidene online winkels verkopen deze horlogebatterijen vaak uitsluitend onder een specifieke code. Echter, bij ontvangst is het vaak lastig te bepalen welke code overeenkomt met de gewenste batterij voor uw specifieke horloge, zeker wanneer u meerdere typen heeft aangeschaft. Onze meegestuurde pakbon biedt duidelijkheid door direct de overeenkomstige codes te vermelden, waardoor u altijd precies weet welke batterij geschikt is voor uw horloge.

Is het mogelijk om alkaline batterijen in een horloge te gebruiken?

Het komt nog steeds regelmatig voor dat mensen neigen naar het gebruik van alkaline batterijen in horloges. We willen u adviseren dit niet te doen. Kies te allen tijde voor zilveroxide batterijen. Alkaline batterijen vergroten de kans op lekkage aanzienlijk en bovendien gaan ze beduidend minder lang mee. Vermijd daarom batterijen met de aanduidingen LR of AG. Handige tip: Aangezien de code vaak minuscule afmetingen heeft, kunt u een foto maken met uw telefoon en deze vervolgens vergroten om het juiste nummer te identificeren.

Voeren wij ook vervangingen uit voor de SR712SW batterij in uw horloge?

We ontvangen regelmatig vragen over onze mogelijkheid tot het plaatsen van de SR712SW horlogebatterij. Helaas moeten wij u teleurstellen, dit behoort niet tot onze diensten. Gezien de verscheidenheid aan horlogemodellen, vereist elk horloge een specifieke benadering om geopend te worden. Het vereiste gespecialiseerde gereedschap hebben wij niet standaard in huis. Bovendien zijn talloze horloges waterbestendig, wat het plaatsen van een nieuwe afdichting noodzakelijk maakt. Mocht u wensen de SR712SW batterij te laten vervangen, dan raden wij u aan om een juwelier te benaderen. Zij zijn gespecialiseerd in het vakkundig vervangen van deze knoopcel.

Hoe lang gaat de SR712SW batterij mee?

Zilveroxide horlogebatterijen staan bekend om hun geringe ontladingspercentage. De SR712SW batterij behoudt daardoor haar spanning gedurende langere tijd in een horloge. De levensduur van een horlogebatterij varieert echter, afhankelijk van het type horloge en het aantal actieve functies. Bij veelvuldig gebruik van bijvoorbeeld een verlichtingsfunctie zal de batterij sneller ontladen. Indien er geen functies in gebruik zijn, zal de lading langer behouden blijven. In sommige horloges worden meerdere batterijen toegepast, waardoor het uurwerk mogelijk blijft lopen, maar speciale functies uitgeschakeld kunnen zijn. Indien u uw horloge niet draagt, is het raadzaam om deze stil te zetten indien mogelijk. Maak uw bestelling compleet met een 4LR44 batterij, CR2032 batterijLR44 batterij of een 18650 batterij.

SR712SW batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw batterijen.