SB-T13 batterij

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1220 batterij
Ansmann CR1220 batterij
€2,59
Varta CR1220 batterij
Varta CR1220 batterij
€2,89
Duracell CR1220 batterij
Duracell CR1220 batterij
€3,19

De SB-T13 is een knoopcelbatterij met een spanning van 3V, een diameter van 12 mm en een dikte van 2 mm. SB-T13 wordt ook wel aangeduid als de CR1220 batterij. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende andere formaten en types van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn, mocht dit formaat niet aan uw behoeften voldoen.

Hoe de SB-T13 batterij te installeren

Bij het uitpakken van de SB-T13 batterij dient u deze correct te plaatsen in het apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen kunt u aan één zijde een plus-teken opmerken; in dat geval moet deze zijde overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, geldt bij lithium knoopcelbatterijen doorgaans dat de zijde met tekst de positieve zijde is. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het van groot belang om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen, en goed te observeren hoe de batterij geplaatst moet worden. Vaak is de zijde met de code zichtbaar, wat een handig herkenningspunt kan zijn.

Wilt u een SB-T13 batterij aanschaffen? Batterijenstunter.be biedt een uitgebreide selectie batterijen, waaronder  AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen en 9 volt batterijen. Wij zijn uw beste keuze voor batterijen.