BR1632

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1632 batterij
Ansmann CR1632 batterij
€3,19
Varta CR1632 batterij
Varta CR1632 batterij
€3,69

De BR1632 is een knoopcelbatterij met een spanning van 3V, een diameter van 16 mm en een dikte van 3,2 mm. Deze afmetingen zijn al gecodeerd in de BR1632-aanduiding, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Deze batterij heeft een andere chemische samenstelling en is ontworpen om een zeer stabiele spanning te leveren, wat vooral handig is voor bepaalde toepassingen. Voor deze toepassingen kunt u gewoon de batterij met de CR-code gebruiken. Het omgekeerde geldt echter niet: de BR-variant zal niet voldoende vermogen leveren als deze wordt gebruikt in plaats van een CR1632 batterij. Natuurlijk zijn er nog veel andere soorten van de knoopcel batterij met verschillende specificaties als de BR1632 niet de juiste maat voor uw behoeften is.

BR1632 gebruiken

Het in gebruik nemen van een BR1632 batterij is eenvoudig. Na het uitpakken plaatst u deze gewoon in het apparaat waarvoor u deze hebt aangeschaft. In veel gevallen ziet u aan één kant een plus-teken, wat aangeeft dat deze kant moet overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken is, is de kant waarop de tekst staat altijd de plus-kant bij lithium knoopcellen. Als u de batterij bijvoorbeeld in een autosleutel gebruikt, dient u voorzichtig te werk te gaan bij het openen van de behuizing om schade te voorkomen. Zorg ervoor dat u goed kijkt hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code de zichtbare zijde en daarmee een handig herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar een BR1632-batterij, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. U kunt uw bestelling compleet maken met onze AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9V batterijen.