BR1620

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1620 batterij
Ansmann CR1620 batterij
€2,59
Energizer CR1620 batterij
Energizer CR1620 batterij
€2,79
Duracell CR1620 batterij
Duracell CR1620 batterij
€3,09

De BR1620 is een knoopcelbatterij van 3V met een diameter van 16 mm en een dikte van 2,0 mm. Deze afmetingen zijn al gecodeerd in de BR1620-aanduiding, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Deze batterij heeft een andere chemische samenstelling en is speciaal ontworpen om een zeer stabiele spanning te leveren. Voor deze toepassing kunt u gewoon een batterij met een CR-code gebruiken. Het omgekeerde geldt niet; de BR-variant zal niet voldoende stroom leveren als deze wordt gebruikt in plaats van een CR1620 batterij. Natuurlijk zijn er nog veel andere soorten knoopcel batterijen beschikbaar als deze maat niet geschikt is.

Het in gebruik nemen van de BR1620-batterij

Wanneer u de BR1620-batterij uit de verpakking haalt, moet u deze plaatsen in het apparaat waarvoor u deze hebt gekocht. In veel gevallen ziet u aan één kant een plus-teken. In dat geval moet deze zijde overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop de tekst staat geschreven altijd de plus-zijde bij lithium-knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en goed te letten op hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en dient deze als een handig herkenningspunt.

Wilt u een BR1620-batterij kopen? Batterijenstunter.be is uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze  AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9 volt batterijen.