LR721 batterij

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Binnen deze productcategorie ontdekt u de LR721 batterij, een veelgebruikte knoopcel van formaat. Deze compacte batterij meet 7,9 x 2,1 mm en levert een spanning van 1,5V dankzij de gebruikte alkaline technologie. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. In de volgende secties vindt u uitgebreide informatie over de LR721 batterij, inclusief toepassingen, alternatieve benamingen en de mogelijkheid van een zilveroxide vervanger.

Andere aanduidingen voor de LR721 batterij

Het kan verwarrend zijn om verschillende codes tegen te komen voor de alkaline LR721 batterij. Verschillende leveranciers hanteren diverse codes, dus naast LR721 kunnen ook codes zoals AG11, LR58 of 162 op deze batterij voorkomen. Desondanks blijft het om dezelfde batterij gaan, ongeacht de gebruikte code. Deze batterij wordt typisch ingezet bij situaties met een laag stroomverbruik, aangezien de beperkte afmetingen van een alkaline knoopcel niet geschikt zijn voor hoge vermogensbehoeften. De door ons aangeboden alkaline knoopcellen zijn uitstekende alternatieven voor diverse andere merken. Vaak verkopen online winkels knoopcellen onder specifieke codes, wat bij ontvangst voor verwarring kan zorgen, vooral bij aanschaf van verschillende typen. Onze bijgevoegde pakbon verschaft echter direct inzicht in overeenkomende codes, waardoor duidelijk wordt welke batterij voor welke toepassing is besteld.

LR721 batterij alternatief

Het valt op dat mensen nog vaak kiezen voor alkaline batterijen in horloges. We raden dit echter af, aangezien zilveroxide een betere keuze is. Alkaline batterijen hebben een groter risico op lekkages en gaan over het algemeen minder lang mee. Voor horloges dient u batterijen met de aanduidingen LR en AG te vermijden. Als alternatief voor de LR721 batterij in horloges kunt u opteren voor de SR721 batterij, een zilveroxide horloge batterij. We adviseren dan ook om bij horlogegebruik over te stappen op zilveroxide in plaats van alkaline. Hoewel zilveroxide initiëel duurder kan zijn dan alkaline, wegen de vervangings- en reparatiekosten van alkaline batterijen op tegen het prijsverschil. 

Waarom bij ons uw LR721 batterij aanschaffen?

In tegenstelling tot veel andere online winkels waar u talloze LR721 batterijen kunt bestellen die achteraf niet voorradig blijken te zijn, hanteren wij bij batterijenstunter.be een andere aanpak. De voorraad LR721 batterijen die u bij onze producten ziet staan, komt overeen met daadwerkelijke beschikbaarheid. U kunt geen grotere hoeveelheden bestellen dan wij op voorraad hebben. Zo bent u verzekerd van directe leverbaarheid van uw bestelling. Mocht u meer nodig hebben, neem dan contact met ons op; in de meeste gevallen kunnen we snel inspelen op uw behoeften. LR721 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.