SDS plus beitel

6 ProductenPagina 1 van 1
SDS-plus puntbeitel
SDS-plus puntbeitel
€15,95
SDS-plus platte beitel
SDS-plus platte beitel
€15,95
SDS-plus spade beitel
SDS-plus spade beitel
€18,95
SDS-plus tegelbeitel
SDS-plus tegelbeitel
€20,95
SDS-plus gutsbeitel
SDS-plus gutsbeitel
€25,95
SDS-plus sleufbeitel
SDS-plus sleufbeitel
€35,95

Op zoek naar een SDS plus beitel om uw klus te klaren? Bij Batterijenstunter.be bent u daarvoor aan het juiste adres. In ons assortiment treft u diverse soorten van de SDS plus beitel. Heeft u een SDS plus platte beitel nodig of misschien een gutsbeitel? Batterijenstunter.be is de beste partner voor uw klus. 

Waar wordt de SDS plus beitel voor gebruikt?

De SDS plus beitel is een onmisbaar gereedschap in professionele toepassingen maar wordt ook af en toe gebruikt door de doe-het-zelver. De SDS plus beitel is specifiek ontworpen voor het bewerken van harde materialen zoals beton en steen. Ons assortiment omvat diverse vormen en maten van de SDS plus beitel, elk afgestemd op specifieke toepassingen.

SDS plus beitel bestellen bij Batterijenstunter.be

Zodra u de verschillende beitels met elkaar heeft vergelijken, gaat u uiteraard een keuze maken. Indien u niet zeker weet wel type beitel het meest geschikt is voor uw klus, kunt u altijd contact opnemen met ons voor advies. Heeft u de SDS plus beitel vandaag nog nodig voor uw project? Dan kunt u het product komen afhalen in ons magazijn in Roermond.