LR20 batterijen (D alkaline)

5 ProductenPagina 1 van 1

Ontdek ons breed assortiment van hoogwaardige D LR20 alkaline batterijen die geschikt zijn voor vrijwel elke toepassing. Onze batterijen zijn zonder twijfel krachtig en bij uitstek geschikt voor speelgoed en diverse andere apparaten. Met Batterijenstunter.be heeft u altijd de juiste batterij in huis.

Merken D alkaline batterijen 

Wij leveren verschillende merken D batterijen zoals Duracell, Duracell Procell, Varta, Energizer en Ansmann. Dit zijn zondermeer allemaal zeer goede merken van degelijke kwaliteit.

Codes LR20 batterij 

De namen LR20, MN1300, UM1, AM1 en mono worden ook vaak gebruikt als aanduiding van de type D alkaline batterij, het meest worden de termen LR20 en MN1300 gebruikt. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de D alkaline batterij. Aan bedrijven leveren wij meestal de industrial versies van Duracell, Varta en Energizer.

Maten 

De MN1300 LR20 D alkaline batterij heeft de volgende maten:59 mm lang en 33 mm breed.

Voltage D batterij

D cell alkaline batterijen hebben een voltage van 1,5V. D alkaline batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter. Kijkt u ook eens naar een AA batterij, AAA batterij, C batterij, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.