SR626W

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

De SR626W batterij, ook wel bekend als een zilveroxide horloge batterij met een spanning van 1,55V, vormt een essentieel onderdeel voor diverse horlogemodellen van verschillende fabrikanten. Elk horlogebatterij-producerend merk hanteert zijn eigen codering voor de SR626W batterij, wat leidt tot verschillende equivalente codes. Dus, of uw oude batterij de code 377, V377, 376, SR66 of SR626W draagt, u kunt zonder problemen deze batterij vervangen. Zelfs als u bijvoorbeeld Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac horlogebatterijen van een ander merk gebruikte, hoeft u niet vast te houden aan één specifiek merk. In gevallen waar geen specifieke W of SW varianten bestaan, is de code SW doorgaans aangegeven op de batterij of verpakking, wat aangeeft dat deze eveneens bruikbaar is. De door ons verkochte Varta horlogebatterijen vormen in alle gevallen uitstekende vervangers voor elk ander merk. Het valt op dat veel online winkels deze horlogebatterijen vaak onder één code aanbieden, maar bij ontvangst is het moeilijk te bepalen welke batterij geschikt is voor uw horloge, vooral als u meerdere varianten hebt aangeschaft. Gelukkig vermelden wij op onze bijgevoegde pakbon welke codes overeenkomen met de door u bestelde code, zodat u altijd precies weet welke batterij geschikt is voor uw horloge.

Is het mogelijk om alkaline batterijen te gebruiken voor horloges?

Het komt nog steeds regelmatig voor dat mensen kiezen voor alkaline batterijen in hun horloges. Wij raden dit ten zeerste af. Het is altijd beter om te kiezen voor zilveroxide batterijen, aangezien alkaline batterijen een verhoogd risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien minder lang meegaan. Vermijd dus batterijen met de aanduidingen LR en AG. Een handige tip: de code is vaak erg klein, neem een foto met uw telefoon en vergroot deze om altijd het juiste nummer bij de hand te hebben.

Kunnen wij de SR626W batterij van uw horloge vervangen?

We krijgen regelmatig de vraag of wij de SR626W horlogebatterij voor u kunnen plaatsen. Helaas is het antwoord nee. Aangezien er diverse horlogetypen bestaan, variëren ook de methoden om een horloge te openen, en hiervoor hebben we gespecialiseerd gereedschap niet beschikbaar. Daarnaast zijn veel horloges waterbestendig en vereisen ze een nieuwe afdichting. Als u de SR626W batterij wilt laten vervangen, raden wij u aan om naar een juwelier te gaan. Zij zijn deskundig in het vervangen van dit type knoopcel.

Wat is de levensduur van de SR626W batterij?

Zilveroxide horlogebatterijen kennen een zeer geleidelijke ontlading, waardoor de SR626W batterij slechts een geringe spanning verliest tijdens gebruik in een horloge. De levensduur van een horlogebatterij is afhankelijk van het type horloge en het aantal gebruikte functies. Bij frequente activering van bijvoorbeeld de verlichting zal de batterij sneller leeglopen. Als het horloge geen extra functies heeft, zal de lading langer behouden blijven. In sommige horloges worden meerdere batterijen gebruikt; in dat geval kan het uurwerk blijven lopen terwijl specifieke functies niet langer werken. Als u uw horloge niet gebruikt, is het raadzaam deze uit te schakelen als deze optie beschikbaar is. Maak uw bestelling compleet met een MN11 batterij, MN27 batterijMN21 batterij of een AAAA batterij.

SR626W batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw batterijen.