Bitjes zijn een onmisbaar gereedschap voor iedere klusser. Onderling kunnen bitjes op elkaar lijken, maar ze hebben toch allemaal hun specifieke eigenschappen. In deze categorie treft u ons assortiment bitjes. Uiteraard bieden we ook een bithouder en bitjes sets aan in ons assortiment. 

Verschillende soorten bitjes

Bitjes zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar in onze webwinkel. Elk bitje is geschikt voor een eigen specifieke klus. In onderstaande tekst zullen we kort de verschillen tussen de bitjes beschrijven. Voor een uitgebreide beschrijven kunt u het beste in de categorie van het specifieke bitje kijken. De volgende bitjes bieden wij aan in onze webwinkel:

  1. Phillips bitjes: Dit bitje wordt aangeduid met de code 'PH' en is het normale kruiskop bitje. 
  2. Pozidriv bitjes: Deze bitjes worden aangeduid met de code 'PZ'. De pozidriv bitjes hebben een kruiskop met een extra inkeping om extra kracht te zetten.
  3. Platte bitjes: Deze bitjes zijn herkenbaar aan de platte bovenkant met een gleuf erin. 
  4. Torx bitjes: De torx bit wordt aangeduid met de code 'TX' en is te herkennen aan de zes inkepingen.

Het juiste bitje voor uw klus

Dient u vaak klussen uit te voeren waarbij u diverse soorten bitjes nodig heeft? Dan is het wellicht een goed idee om een set aan te schaffen. Zo heeft u altijd het juiste bitje voor uw klus bij de hand. In ons assortiment treft u verschillende setjes aan, elk met een eigen specifieke inhoud. Maar uiteraard bieden we de bitjes en accessoires ook los aan. Heeft u het juiste bitje gevonden voor uw klus? Dan kunt u uw bestelling voltooien in onze webshop.