2012 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Energizer CR2012 batterij
Energizer CR2012 batterij
€3,69

De 2012 batterij is een lithium knoopcel met een spanning van 3V, een diameter van 20 mm en een dikte van 1,2 mm. Deze afmetingen zijn al gecodeerd in de naam van de batterij, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Als u op zoek bent naar de 2012 batterij, zult u ook vaak de code CR2012 tegenkomen. Wanneer deze code op de batterij staat, is dit in feite dezelfde batterij als de 2012 batterij. De toevoeging "CR" wordt vaak gebruikt in plaats van alleen "2012", maar beide codes verwijzen naar dezelfde batterijcategorie. Het is echter belangrijk op te merken dat er verschillende andere varianten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn als deze afmetingen niet precies zijn wat u nodig heeft.

Gebruiken van de 2012 batterij

Het in gebruik nemen van de 2012 batterij is eenvoudig. Nadat u deze uit de verpakking heeft gehaald, plaatst u deze in het apparaat waarvoor u hem heeft aangeschaft. In veel gevallen ziet u aan één zijde een plus-teken, wat aangeeft dat deze zijde moet overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, dient u te weten dat bij lithium knoopcellen de zijde waarop tekst staat altijd als de plus-zijde wordt beschouwd. Bij het gebruik van de batterij in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en zorgvuldig te observeren hoe de batterij geplaatst moet worden. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en fungeert deze als een handig herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar een 2012 batterij, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9V batterijen.