335 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De 335 zilveroxide horloge batterij biedt een spanningsoutput van 1,55V en wordt wijdverspreid toegepast in diverse horlogemodellen van uiteenlopende merken. Elk horlogemerk hanteert een eigen coderingssysteem voor de 335 batterij, wat resulteert in meerdere gelijkwaardige codes. Indien uw huidige batterij gemarkeerd is als 335, V335 of SR512SW, kunt u gerust de 335 batterij als vervanging aanschaffen, ongeacht het merk van uw huidige batterij, zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac. Onze selectie Varta horlogebatterijen biedt uitstekende alternatieven voor elk merk. In tegenstelling tot andere webshops vermelden wij de equivalente codes op onze pakbon, zodat u duidelijk ziet welke batterij geschikt is voor uw horloge.

Is het veilig om alkaline batterijen te gebruiken in horloges?

We merken nog steeds dat mensen vaak kiezen voor alkaline batterijen in hun horloges. Wij adviseren dit ten zeerste af te raden. Kies altijd voor zilveroxide batterijen, omdat alkaline batterijen een aanzienlijk risico op lekken met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. Vermijd batterijen met de aanduidingen LR en AG. Tip: De code staat vaak erg klein op de batterij. Maak een foto met uw telefoon en vergroot deze om het juiste nummer altijd bij de hand te hebben.

Kunnen wij de 335 batterij in uw horloge vervangen?

We krijgen vaak de vraag of wij ook de 335 batterij kunnen vervangen. Helaas moeten wij hierop nee antwoorden. Er bestaan talloze horlogemodellen met diverse methoden voor het openen van de kast, waarvoor gespecialiseerd gereedschap vereist is. Bovendien zijn veel horloges waterbestendig en vereisen ze een nieuwe afdichting. Voor het vervangen van deze knoopcelbatterij kunt u het beste naar een juwelier gaan, aangezien zij de expertise hebben in het vervangen ervan.

Wat is de levensduur van de 335 batterij?

Zilveroxide horlogebatterijen hebben een zeer trage ontlaadcurve, wat betekent dat de batterij langzaam spanning verliest wanneer deze in een horloge wordt gebruikt. Hoe lang de 335 batterij meegaat, hangt af van het horlogemodel en het aantal functies. Bij regelmatig gebruik van functies zoals verlichting zal de batterij sneller leeg raken. Als er geen functies actief zijn, behoudt de batterij langer zijn lading. In horloges met meerdere batterijen kan het voorkomen dat de tijdweergave normaal functioneert, maar speciale functies niet meer werken. Wanneer u het horloge niet gebruikt, zet het dan stil indien mogelijk. Maak uw bestelling compleet met een AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij of een 9V batterij.

335 batterij kopen? Batterijenstunter.be