Cobalt boor

Filters
218 ProductenPagina 1 van 10

In deze categorie treft u verschillende maten van de cobalt boor. Onze professionele cobalt boor is zeer geschikt voor het nauwkeurig boren van gaten in verschillende harde metaalsoorten, zoals roestvrij staal en inox. Volgens de DIN338-norm behoort de cobalt boor tot de categorie speciale metaalboren. De cobalt boor is samengesteld uit een legering met 5% cobalt. Bovendien heeft deze cobalt boor een snijhoek van 135 graden, in tegenstelling tot de gebruikelijke 118 graden, wat betekent dat er bij het boren meer oppervlakte wordt benut.

Te werk gaan met een cobalt boor

Bent u van plan om een cobalt boor aan te schaffen? Dan is het uiteraard belangrijk om te weten hoe u te werk moet gaan met een cobalt boor. De levensduur van een cobalt boor hangt er namelijk van af hoe u omgaat met de boor. In de eerste plaats is het aan te raden om een laag toerental te gebruiken bij het boren met deze boren. Ten tweede is het essentieel om te zorgen voor voldoende koeling tijdens het gebruik van cobalt boren. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld onze boorolie gebruiken. Zonder adequate koeling kunnen roestvrijstalen boren oververhit raken, wat het risico op beschadiging vergroot.

Cobalt boren online aanschaffen

Bent u op zoek naar cobalt boren? Zoek dan niet verder! We begrijpen dat u uw bestelling met cobalt boren het liefst gisteren in huis had. Daarom streven we ernaar om uw bestelling met cobalt boren zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Zodra u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag verwerkt en verstuurt. PostNL zal zich dan inspannen om uw bestelling met cobalt boren zo snel mogelijk af te leveren. Natuurlijk kunnen er soms vertragingen optreden bij de postdienst, vooral tijdens drukke tijden.