370 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De 370 horloge batterij, aangedreven door zilveroxide en met een krachtige spanning van 1,55V, is de ideale energiebron voor een breed scala aan horlogemodellen van diverse gerenommeerde merken. Elk horlogemerk hanteert een unieke codering voor de 370 batterij, wat resulteert in verschillende equivalente codes. Indien uw huidige batterij de aanduiding 370, V370 of SR920W draagt, kunt u met vertrouwen de 370 knoopcelbatterij aanschaffen als vervanging. Dit geldt zelfs als u momenteel een ander merk, zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac, gebruikt. U bent niet gebonden aan een specifiek merk. Onze selectie Varta horlogebatterijen fungeert in alle gevallen uitstekend als alternatief voor elk ander merk.

We begrijpen dat veel online winkels deze knoopcelbatterijen vaak onder specifieke codes verkopen, wat tot verwarring kan leiden wanneer u meerdere soorten aanschaft. Wij bieden echter verheldering. Onze meegeleverde pakbon toont duidelijk welke codes overeenkomen met de door u bestelde batterij, waardoor het altijd glashelder is welke batterij geschikt is voor uw specifieke horloge.

Zilveroxide versus alkaline

Een veel voorkomende vergissing is het gebruik van alkaline batterijen in horloges. Dit raden wij ten zeerste af. Kies altijd voor zilveroxide, aangezien alkaline batterijen een aanzienlijk risico op lekken met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. Het is van essentieel belang om batterijen met de codes LR en AG te vermijden. Een nuttige tip: De code is vaak klein afgedrukt, maak een foto met uw smartphone en vergroot deze om altijd het juiste nummer paraat te hebben.

Vervangen wij ook de 370 batterij van uw horloge?

Het is een vraag die regelmatig gesteld wordt: kunnen wij uw 370 batterij voor u vervangen? Helaas is het antwoord nee. Horloges zijn er in vele varianten, wat betekent dat er diverse methoden zijn om ze te openen, en dit vereist gespecialiseerd gereedschap dat wij niet beschikbaar hebben. Bovendien zijn veel horloges waterbestendig en vereist het vervangen van de batterij het plaatsen van een nieuwe afdichting. Als u uw 370 batterij wilt laten vervangen, raden wij u aan om naar een juwelier te gaan. Zij zijn experts in het vervangen van deze knoopcellen.

Levensduur van de 370 batterij: Optimalisatie en gebruikstips

Zilveroxide horloge batterijen kennen een uiterst geleidelijke ontlading, waardoor deze knoopcellen slechts minimaal vermogen verliezen wanneer ze in een horloge worden gebruikt. De levensduur van een 370 batterij varieert afhankelijk van het horlogemodel en het aantal functies dat het horloge biedt. Als bijvoorbeeld een verlichtingsfunctie frequent wordt gebruikt, zal de batterij sneller ontladen raken. Wanneer er geen functies actief zijn, behoudt de batterij haar lading langer. In bepaalde horloges zijn meerdere batterijen aanwezig, wat kan resulteren in een functionerend uurwerk, maar met uitgeschakelde speciale functies. Als u een horloge niet draagt, is het raadzaam om deze stil te zetten indien mogelijk. Maak uw bestelling compleet met een lithium knoopcel batterij, CR123a batterij, oplaadbare batterijen of een batterij oplader.

370 batterij kopen? Batterijenstunter.be