BR1025

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1025 batterij
Ansmann CR1025 batterij
€2,89
Energizer CR1025 batterij
Energizer CR1025 batterij
€3,09

De BR1025 is een lithium knoopcelbatterij met een nominale spanning van 3V, een diameter van 10 mm en een dikte van 2,5 mm. Deze afmetingen zijn reeds gecodeerd in de BR1025 aanduiding, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte van de batterij. Deze batterij heeft een andere chemische samenstelling en is ontworpen voor een laag stroomverbruik, wat resulteert in een zeer stabiele spanning. Voor deze toepassing kunt u zonder problemen een batterij met een CR-code gebruiken. Het omgekeerde is echter niet het geval, aangezien de BR-variant niet voldoende stroom zal leveren in een CR1025 toepassing. Natuurlijk zijn er nog tal van andere typen lithium knoopcel batterijen beschikbaar als dit niet de juiste afmeting is.

Hoe u de BR1025 batterij moet installeren

Wanneer u de BR1025-batterij uit de verpakking haalt, moet u deze in het apparaat plaatsen waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen ziet u aan één zijde een plus-teken, wat aangeeft dat deze zijde overeenkomt met de positieve aansluiting in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop tekst staat altijd de positieve zijde bij lithium knoopcelbatterijen. Let goed op als u de batterij bijvoorbeeld in een autosleutel gebruikt. Open de behuizing altijd voorzichtig om beschadiging te voorkomen en let goed op hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en kan deze dienen als een nuttige herkenningsmarkering.

Als u op zoek bent naar een BR1025 batterij, dan is Batterijenstunter.be de beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of 9 volt batterijen..