L30 batterij

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1225 batterij
Ansmann CR1225 batterij
€3,09
Varta CR1225 batterij
Varta CR1225 batterij
€3,49

De L30 is een lithium knoopcel met een nominale spanning van 3 volt, een diameter van 12 mm en een dikte van 2,5 mm. Deze batterij wordt ook wel aangeduid als de CR1225 batterij. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende types van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn, mocht dit niet de juiste maat zijn voor uw behoeften.

L30 batterij installeren

Om de L30 batterij te installeren, verwijdert u deze eerst uit de verpakking en plaatst u deze in het apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. In veel gevallen ziet u aan één kant van de batterij een plus-teken (+) gemarkeerd. In dat geval moet deze kant overeenkomen met de plus-markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken op de batterij staat, is de kant waarop tekst is geschreven meestal de positieve zijde voor lithium knoopcellen. In situaties zoals bij het vervangen van de batterij in een autosleutel, is voorzichtigheid geboden. Open de behuizing altijd zorgvuldig om schade te voorkomen en observeer hoe de batterij correct geplaatst moet worden. Vaak is de zijde met de code zichtbaar en kan deze dienen als een nuttige herkenningsmarkering.

Wilt u de L30 batterij aanschaffen? Dan kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Vergeet niet om uw bestelling aan te vullen AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9 volt batterijen voor al uw energiebehoeften.