BR3032

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR3032 batterij
Ansmann CR3032 batterij
€3,89

De BR3032 is een 3V lithium knoopcelbatterij met een diameter van 30mm en een dikte van 3,2mm. Deze afmetingen zijn gecodeerd in de naam BR3032, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Deze batterij heeft een verschillende chemische samenstelling en is ontworpen om een zeer stabiele spanning te leveren, met name voor toepassingen met een laag stroomverbruik. Als u deze batterij nodig heeft, kunt u gewoon een batterij met de CR-code nemen voor dezelfde toepassing. Omgekeerd werkt echter niet; de BR-variant zal niet voldoende stroom leveren voor toepassingen die een CR3032 batterij vereisen. Natuurlijk zijn er nog veel andere soorten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar als deze afmetingen niet geschikt zijn.

BR3032 batterij gebruiken in apparaat

Om de BR3032-batterij te gebruiken, plaatst u deze in het apparaat waarvoor u deze hebt aangeschaft nadat u deze uit de verpakking heeft gehaald. In veel gevallen ziet u aan één zijde een plus-teken, wat aangeeft dat deze zijde moet overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop tekst staat geschreven altijd de positieve zijde bij lithium knoopcelbatterijen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en goed te letten op de juiste plaatsing van de batterij. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en dient dit als een handig herkenningspunt.

Wilt u een BR3032-batterij kopen? Batterijenstunter.be is de beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.