CR2320 batterij

1 ProductenPagina 1 van 1
Varta CR2320 batterij
Varta CR2320 batterij
€3,69

Ontdek de veelzijdige CR2320 batterij van het merk Varta, verpakt per stuk in een handige blister. Deze krachtige knoopcel wordt breed toegepast in diverse elektronische apparaten, waaronder autosleutels. De vraag naar de CR2320 batterij blijft groeien, aangezien steeds meer nieuwe apparaten op de markt verschijnen waarin deze betrouwbare knoopcelbatterij wordt gebruikt. Buiten deze soort zijn er nog veel meer soorten van de lithium knoopcel batterij.

CR2320 batterij

Wij adviseren u om snel te handelen, omdat de voorraad van dit type batterij beperkt is. Omdat wij altijd verse batterijen willen garanderen, wordt deze variant zorgvuldig beheerd. Als u een groot aantal CR2320 batterijen nodig heeft, kunnen we deze uiteraard voor u bestellen. Naast de CR2320 zijn er ook talloze andere lithium knoopcel batterijen beschikbaar. Belangrijk om te weten is dat de CR2320 batterij van Varta een lange houdbaarheidsdatum heeft, waardoor u altijd enkele exemplaren op reserve kunt nemen. Ook kunt u, indien gewenst, vergelijkbare batterijen van andere merken verkrijgen, zolang de code maar overeenkomt.

Codes voor de CR2320 

De CR2320 batterij staat bekend onder verschillende namen, zoals 2320, ECR2320, KCR2320, L26 en CR 2320. De gestandaardiseerde code is CR2320, maar sommige merken gebruiken nog steeds hun eigen codering, vaak gevolgd door de spanning (3V of 3 volt). Let op: de code BR2320 verwijst naar een ander type batterij met een andere chemische samenstelling die bedoeld is voor een zeer constante spanning. U kunt voor deze toepassing gewoon de batterij met CR code nemen. Andersom gaat niet, de BR variant zal bij CR toepassing niet voldoende stroom leveren.

CR2320 batterij formaat

De CR2320 batterij heeft een compact formaat, met een diameter van 23 mm en een dikte van 2,0 mm. Het gebruik van lithium als bestanddeel maakt deze batterijen bestand tegen lage temperaturen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor gebruik in apparaten zoals autosleutels, die ook in koude omstandigheden goed moeten functioneren. Ondanks hun kleine formaat, hebben de CR2320 batterijen een relatief hoge lading, waardoor ze langdurig de gewenste spanning kunnen leveren. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen en gaan lang mee in apparaten die geen zeer hoge lading vereisen.

Verpakking CR2320 batterijen

Bij aanschaf van de CR2320 batterijen kunt u erop rekenen dat ze goed verpakt zijn in een child safety verpakking. Deze verpakking voorkomt ongelukken doordat kinderen de batterijen kunnen verwarren met snoepjes. Hoewel het iets meer moeite kost om ze uit te pakken, zorgt dit voor extra veiligheid. Het plaatsen van de CR2320 batterij is eenvoudig. Let op het plus-teken aan één kant van de batterij om de juiste polariteit te bepalen bij het inbrengen in het apparaat. Als er geen plus-teken is, is de kant waarop de tekst staat geschreven altijd de plus bij lithium knoopcellen. Zorg ervoor dat u het batterijtje aan de zijkanten vastpakt om vetaanslag op de contactpunten te voorkomen.

CR2320 batterij koopt u bij ons!

Waarom zou u uw CR2320 batterijen bij ons kopen? In tegenstelling tot veel andere webshops, tonen wij onze werkelijke voorraad, dus u bestelt wat u daadwerkelijk op voorraad hebben. Dit betekent dat uw bestelde producten altijd direct leverbaar zijn. Als u meer nodig heeft dan onze voorraad, neem dan contact met ons op en wij geven u de levertijd aan. U kunt ook uw bestelling zelf afhalen tijdens werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur in de buurt van Roermond. Op deze manier kunnen wij u ook voorzien van het beste advies en bespaart u op verzendkosten.

Als u klaar bent met uw CR2320 batterijen, denk dan aan het milieu en gooi ze niet zomaar weg. Verzamel ze en breng ze naar een inzamelpunt, zoals dat ook bij ons mogelijk is. Hierdoor draagt u bij aan een duurzame en milieuvriendelijke afvoer van batterijen. Naast de CR2320 zijn er nog veel andere soorten knoopcellen beschikbaar, de meest populaire zijn de CR2025, CR2032, CR2430 en de CR2450.

Wacht niet langer en profiteer van onze voordelige prijzen voor CR2320 batterijen!