391 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De 391 zilveroxide horlogebatterij is een krachtige en veelgebruikte energiebron voor diverse horlogemodellen. Met een stabiele spanning van 1,55V levert deze batterij betrouwbare prestaties. Verschillende horlogefabrikanten hanteren unieke coderingen voor de 391 batterij, zoals 391, V391, SR55 en SR1120W, om compatibiliteit aan te geven. Ongeacht het merk van uw horlogebatterij, zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac, kunt u zonder beperkingen overstappen naar de veelzijdige Varta horlogebatterijen die wij aanbieden. Onze selectie biedt uitstekende alternatieven van hoge kwaliteit.

Alkaline batterijen gebruiken in een horloge?

Het gebruik van alkaline batterijen in horloges wordt ten zeerste afgeraden. Kies altijd voor zilveroxide batterijen, zoals de 391, vanwege de verhoogde kans op lekkage en kortere levensduur bij het gebruik van alkaline batterijen. Let op: De code is soms moeilijk leesbaar, maak een foto en vergroot deze om het juiste nummer te achterhalen.

Vervangen wij ook de 391 batterij van uw horloge?

Vraagt u zich af of wij de 391 batterij in uw horloge kunnen vervangen? Helaas bieden wij deze service niet aan. Horloges variëren sterk in ontwerp en toegangsmethoden, vaak met waterdichtheidseisen en speciale afdichtingen. Een professionele juwelier beschikt over het benodigde gereedschap en expertise voor een veilige vervanging.

Hoelang gaat de 391 batterij mee?

De levensduur van de 391 batterij wordt beïnvloed door het horlogemodel en de gebruikte functies. Bij regelmatig gebruik van energie-intensieve functies, zoals verlichting, kan de batterij sneller ontladen. In horloges met meerdere batterijen kan het uurwerk doorlopen terwijl speciale functies uitgeschakeld zijn. Bij periodiek niet-gebruik van uw horloge, schakel deze uit om de batterij te sparen. Maak uw bestelling compleet met een lithium knoopcel batterij, CR123a batterij, oplaadbare batterijen of een batterij oplader.

391 batterij kopen? Batterijenstunter.be