SR712W

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige horlogebatterij? Maak kennis met de SR712W batterij, een hoogwaardige zilveroxide batterij met een indrukwekkende spanning van 1,55V. Deze batterij wordt wijdverspreid gebruikt in diverse horlogemodellen van verschillende gerenommeerde merken. Wat deze batterij nog unieker maakt, is het feit dat elk horlogemerk zijn eigen specifieke codering hanteert voor de SR712W batterij. Dit heeft geleid tot meerdere equivalente codes die we hier graag met u delen. Indien uw huidige batterij de code 346, V346 of SR712W draagt, kunt u met een gerust hart deze horlogebatterij aanschaffen als vervanging. Dit geldt zelfs als u momenteel een ander merk horlogebatterij gebruikt, zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac. U bent absoluut niet gebonden aan één specifiek merk.

In bepaalde situaties zult u wellicht merken dat er geen specifieke W of SW varianten beschikbaar zijn. Geen zorgen, vaak wordt in dergelijke gevallen de code SW vermeld op de batterij of de verpakking. In dit geval kunt u de batterij zonder enige aarzeling gebruiken. Onze assortiment Varta horlogebatterijen biedt altijd een uitstekend alternatief, ongeacht het merk dat u momenteel heeft.

Kun je alkaline batterijen gebruiken in een horloge?

Een veelvoorkomende vergissing die we nog steeds tegenkomen, is het gebruik van alkaline batterijen in horloges. We willen u met klem afraden dit te doen. Kies te allen tijde voor zilveroxide batterijen, aangezien alkaline batterijen een aanzienlijk risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. Vermijd batterijen met de aanduiding LR en AG. Hierdoor bent u verzekerd van een langere levensduur en optimale prestaties voor uw horloge.

Vervangen wij ook de SR712W batterij van uw horloge?

Het komt regelmatig voor dat klanten zich afvragen of wij ook de SR712W horloge batterij kunnen vervangen. Helaas is ons antwoord op deze vraag negatief. Horloges variëren sterk in ontwerp en toegangsmethoden, waardoor gespecialiseerd gereedschap vereist is voor een correcte vervanging. Bovendien zijn veel horloges waterbestendig, wat inhoudt dat een nieuwe afdichting essentieel is na vervanging. Als u overweegt om uw SR712W batterij te laten vervangen, raden wij aan om hiervoor naar een professionele juwelier te gaan. Zij beschikken over de benodigde expertise en gereedschappen om deze taak op zich te nemen.

Hoe lang gaat de SR712W batterij mee?

De levensduur van zilveroxide horlogebatterijen, zoals de SR712W, wordt sterk beïnvloed door verschillende factoren. Het type horloge en het aantal gebruikte functies spelen hierbij een cruciale rol. Als uw horloge bijvoorbeeld een verlichtingsfunctie heeft die vaak wordt ingeschakeld, zal de batterij sneller ontladen raken. Bij afwezigheid van dergelijke functies zal de batterijlading langer behouden blijven. In sommige horloges zijn meerdere batterijen aanwezig, wat kan resulteren in een werkend uurwerk maar uitgeschakelde speciale functies. Indien u uw horloge niet gebruikt, raden wij aan om het stil te zetten als deze functie beschikbaar is. Maak uw bestelling compleet met een 4LR44 batterij, CR2032 batterijLR44 batterij of een 18650 batterij.

SR712W batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw batterijen.