D batterijen

Type D batterijen leveren wij in 2 soorten:

  • alkaline type D batterij (LR20)
  • oplaadbare type D batterij (HR20)

De alkaline D batterij is geschikt voor vrijwel alle toepassingen, het is zondermeer een krachtige batterij. Oplaadbare D batterijen zijn de vervangers voor alkaline D batterijen. Wij verkopen de oplaadbare D varianten van meerdere merken waaronder Duracell, Varta en Ansmann. Indien u veel verbruikt is het wellicht een overweging waard om over te stappen op D oplaadbaar icm met een goede oplader, op den duur is dit vaak een voordeliger alternatief. Echter werken niet alle apparaten met oplaadbare D batterijen, kijkt u dus altijd eerst in de gebruiksaanwijzing alvorens over te stappen op deze D variant of neem contact met ons op voor het beste advies.

Duracell | Duracell Procell | Varta | Energizer | Ansmann

Wij leveren verschillende merken D batterijen zoals Duracell, Duracell Procell, Varta , Energizer en Ansmann. Dit zijn zondermeer allemaal zeer goede producten. De type D industrial batterijen van Duracell, Duracell Procell, Varta en Energizer worden veel door zakelijke klanten gebruikt omdat het grootverpakkingen betreft. Voor particulieren leveren wij oa ook de type D Duracell plus power en Varta verpakkingen per 4 stuks. Voor elke toepassing van D batterijen vindt u hier een door ons geselecteerd assortiment. 

Maten D batterij

De D batterij heeft de volgende maten: 59 mm lang en 33 mm breed. 

Voltage D batterij

Alkaline D batterijen hebben een voltage van 1,5V en de oplaadbare varianten 1,2V.

Zinc-carbon D batterijen verkopen wij niet

Bent u op zoek naar de goedkoopste D batterijen dan komt u altijd uit bij zinc-carbon batterijen. Veel mensen hebben geen idee wat ze eigenlijk voor chemische samenstelling kopen maar komen er wel achter dat de batterijen die ze gekocht hebben het niet zo lang volhouden dan andere die ze eerder kochten. Vaak zie je dan, als je op de batterij kijkt, het woord zinc staan. Dat zijn batterijen die je eigenlijk alleen in een klokje of afstandsbediening kunt gebruiken, voor alle overige toepassingen leveren ze veel te weinig vermogen. Dat is dus de reden dat wij deze niet verkopen, de prijs is wel iets lager maar ze voldoen gewoon niet aan de eisen die de meeste toepassingen vragen. 

Naar België bedragen de verzendkosten €5,95. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, dan staat dit altijd duidelijk omschreven in het winkelmandje. Alle prijzen in deze webshop zijn inclusief BTW. Belgische bedrijven met geldig BTW nummer kopen bij ons zonder BTW.

D batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter.