Type D batterijen leveren wij in 2 soorten:

  • Alkaline type D batterij (LR20)
  • Oplaadbare type D batterij (HR20)

 

Onze alkaline D batterij is geschikt voor diverse toepassingen en staat bekend om zijn krachtige prestaties. Voor degenen die op zoek zijn naar een vervanging voor alkaline D batterijen, hebben we een assortiment oplaadbare D batterijen van gerenommeerde merken zoals Duracell, Varta en Ansmann. Het gebruik van oplaadbare D batterijen met een goede oplader kan op de lange termijn een kosteneffectief alternatief zijn, vooral als u veel verbruikt. We adviseren echter om altijd eerst de gebruiksaanwijzing van uw apparaat te raadplegen of contact met ons op te nemen voor het beste advies voordat u overstapt op de oplaadbare D variant.

Merken D batterijen

Bij Batterijenstunter vindt u een uitgebreid assortiment van verschillende merken D batterijen, waaronder Duracell, Duracell Procell, Varta, Energizer en Ansmann. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Zakelijke klanten geven vaak de voorkeur aan de type D industrial batterijen vanwege de grootverpakkingen, terwijl particulieren ook kunnen kiezen voor verpakkingen met 4 stuks D batterijen zoals de Duracell plus power en Varta varianten.

Maten D batterij

De D batterij heeft de volgende maten: 59 mm lang en 33 mm breed. 

Voltage D batterij

Alkaline D batterijen hebben een voltage van 1,5V en de oplaadbare varianten 1,2V.

Zinc-carbon D batterijen verkopen wij niet

Wij verkopen geen zinc-carbon D batterijen. Hoewel ze goedkoper zijn, zijn ze niet geschikt voor de meeste toepassingen vanwege hun beperkte vermogen. Deze batterijen zijn vaak te vinden in klokjes of afstandsbedieningen, maar voor andere apparaten leveren ze onvoldoende kracht. Onze focus ligt op het aanbieden van hoogwaardige batterijen die aan de eisen van verschillende toepassingen voldoen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid, koop uw D batterijen bij Batterijenstunter. We staan altijd klaar om u te voorzien van het beste advies en een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Kijkt u ook eens naar een AA batterij, AAA batterij, C batterij, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.