LR521 batterij

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

In deze productcategorie ontdekt u de LR521 batterij, een veelgebruikte knoopcel van aanzienlijke populariteit. Met compacte afmetingen van 5,8 x 2,15 mm, blinkt deze kleine energiebron uit. De geleverde spanning bedraagt 1,5V, kenmerkend voor deze alkaline batterij. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hieronder volgt een uitgebreide verkenning van de LR521 batterij, inclusief toepassingen, diverse namen en het zilveroxide alternatief.

Andere codes voor de LR521 batterij

Het kan verwarrend zijn om te constateren dat de alkaline LR521 batterij onder verschillende codes kan worden aangeduid dan enkel LR521. Leveranciers hanteren diverse coderingen. Zo stuit men op de LR521 batterij, aangeduid als AG0, LR63 of 179. Echter, ongeacht de code, betreft het telkens dezelfde batterijvariant. Deze batterij komt altijd van pas bij laag stroomverbruik, omdat knoopcellen van dit formaat beperkte lading kunnen bergen en daardoor ontoereikend zijn bij hoog vermogensgebruik. Onze selectie van alkaline knoopcellen vormt in alle gevallen een uitstekende vervanging voor elk willekeurig merk. Veel online winkels verkopen deze knoopcellen vaak onder een specifieke code, wat het lastig maakt om de juiste keuze te maken bij ontvangst, vooral als u diverse varianten heeft aangeschaft. Onze bijgevoegde pakbon verduidelijkt welke codes corresponderen met uw bestelde product, zodat u altijd precies weet welke batterij geschikt is voor welke toepassing.

Vervangende optie voor de LR521 batterij

Het valt op dat alkaline batterijen nog steeds frequent worden ingezet in horloges. Desondanks raden we dit af: de zilveroxide horloge batterij is altijd een betere keuze, omdat alkaline een hoger risico op lekkages met zich meebrengt en minder duurzaam is. Batterijen met de aanduidingen LR en AG zijn derhalve niet geschikt voor deze toepassing. Als u een alternatief voor de LR521 batterij zoekt voor uw horloge, opteer dan voor de SR521 batterij. Het is mogelijk om elke alkaline knoopcel te vervangen door een zilveroxide variant, wat sterk wordt aangeraden voor horlogegebruik. Bij het hanteren van alkaline dient u de batterij eerder te vervangen, wat meer kosten met zich meebrengt dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom is Batterijenstunter.be de beste keuze voor uw LR521 batterij?

In talloze online winkels is het mogelijk om onbeperkt LR521 batterijen te bestellen, maar vaak blijkt na de bestelling dat de voorraad ontoereikend is. Wij bij Batterijenstunter.be pakken dit anders aan. De weergegeven voorraad LR521 batterijen in onze webwinkel stemt exact overeen met onze daadwerkelijke voorraad. Buiten deze hoeveelheid is het niet mogelijk om meer te bestellen. Dit verzekert dat de door u bestelde items altijd direct leverbaar zijn. Als u echter meer nodig heeft, kunt u contact opnemen; doorgaans kunnen we snel schakelen. LR521 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.