CR1025 3V

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1025 batterij
Ansmann CR1025 batterij
€2,89
Energizer CR1025 batterij
Energizer CR1025 batterij
€3,09

De CR1025 3V is een cilindrische lithium knoopcel met een diameter van 10 mm en een dikte van 2,5 mm. Deze afmetingen worden al weergegeven in de code van de CR1025 3V, waarbij de eerste twee cijfers de diameter en de laatste twee de dikte aangeven. De afkorting "CR" staat voor cilindrisch rond en wordt meestal voorafgegaan door de rest van de code, wat in dit geval resulteert in de volledige aanduiding "CR1025 3V". Natuurlijk zijn er vele andere varianten van lithium knoopcel batterij beschikbaar als deze afmetingen niet aan uw behoeften voldoen.

Het plaatsen van de CR1025 3V

Het plaatsen van de CR1025 3V batterij in uw apparaat is eenvoudig. Als u een plus-teken aan één zijde ziet, moet deze zijde worden afgestemd op de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, dient u te weten dat de zijde waarop de tekst staat geschreven altijd de positieve kant is bij lithium knoopcellen. In gevallen waarbij u deze batterijen gebruikt in bijvoorbeeld een autosleutel, is het van groot belang om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en zorgvuldig te observeren hoe de batterij geplaatst moet worden. Vaak is de zijde met de code zichtbaar en dient dit als een handig herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar de CR1025 3V batterij, kunt u deze vinden op Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of 9 volt batterijen.