Varta Industrial

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

De batterijen van Varta Industrial zijn er in de soorten AA, AAA, C, D en 9V. De Varta Industrial AA zitten in een verpakking van 10 of 40 stuks, de AAA in een doosje van 10 stuks, de C, D en de 9V Varta industrial in een verpakking met 20 stuks.

Varta Industial AA

De namen LR6, LR06, AM-3, AM3, MN1500, mignon, penlite en penlight worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline AA batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AA alkaline batterij. Gebruikt u nu alkaline AA batterijen van een ander merk, dan is dat geen probleem. U kunt deze zondermeer vervangen door alkaline Varta AA batterijen.

Varta Industial AAA

De namen LR03, MN2400, AM-4, AM4, UM-4, UM4, micro en potlood worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline AAA Varta batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AAA alkaline batterij.

Varta Industrial C

De namen LR14, MN1400, UM2, AM2, engelse staaf en baby worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline C cell Varta Industrial batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de type C cell alkaline batterij.

Varta Industial D

De namen LR20, MN1300, UM1, AM1 en mono worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline type D Varta Industrial batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de goede alkaline type D batterij.

Varta Industial 9 volt

De namen MN1604, 6LR61, LR22, PP3 en 6LF22 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van 9V (9 volt) alkaline Varta Industrial batterijen. Heeft u een van deze codes op uw 9V blok batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de 9V blok alkaline batterij.

Varta Industrial batterijen kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.