SR44SW

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De SR44SW horloge batterij is een hoogwaardige zilveroxide batterij met een nominale spanning van 1,55V, speciaal ontworpen voor diverse horlogemodellen. Verschillende horlogefabrikanten hanteren unieke coderingen voor deze SR44SW batterij, wat resulteert in diverse equivalente codes, zoals 303, V303, SR1154SW, en SR44SW. Of uw horloge nu van Renata, Murata, Energizer, Maxell, Rayovac of een ander merk is, u kunt zonder restricties kiezen voor Varta horlogebatterijen als uitstekende vervangingsoptie. Onze bijgevoegde pakbon biedt duidelijkheid over overeenkomstige codes, waardoor u altijd de juiste batterij voor uw horloge kunt identificeren.

Is het mogelijk om alkaline batterijen in een horloge te gebruiken?

Het gebruik van alkaline batterijen in horloges wordt nog regelmatig waargenomen. Wij raden dit echter ten zeerste af. Kies altijd voor zilveroxide batterijen, aangezien alkaline batterijen vatbaar zijn voor lekkage en bovendien een kortere levensduur hebben. Vermijd batterijen met de aanduidingen LR en AG. Handige tip: De code is vaak klein geschreven. Maak een foto met uw mobiele telefoon en vergroot deze om het juiste nummer te achterhalen.

Kunnen wij de SR44SW batterij van uw horloge vervangen?

We ontvangen geregeld de vraag of wij de SR44SW horlogebatterij kunnen vervangen. Helaas, nee. Gezien de verscheidenheid aan horlogemodellen bestaat er geen uniforme methode voor het openen van horloges, wat specialistisch gereedschap vereist. Bovendien zijn veel horloges waterbestendig en moet er een nieuwe afdichting worden geplaatst. Voor het vervangen van de SR44SW batterij, adviseren wij u naar een professionele juwelier te gaan, die bekwaam is in het vervangen van dit type knoopcelbatterij.

Hoe lang gaat de SR44SW batterij mee?

Zilveroxide horloge batterijen, zoals de SR44SW, hebben een langzame ontladingscurve, waardoor ze slechts minimaal vermogen verliezen tijdens gebruik in horloges. De levensduur van een horlogebatterij varieert afhankelijk van het type horloge en het aantal gebruikte functies. Bij intensief gebruik van bepaalde functies, zoals verlichting, kan de batterij sneller ontladen. Als het horloge echter geen actieve functies heeft, wordt de lading langer behouden. In sommige horloges worden meerdere batterijen gebruikt, waardoor het uurwerk kan blijven lopen terwijl specifieke functies mogelijk niet meer werken. Wanneer u uw horloge niet draagt, raden we aan om het stil te zetten indien mogelijk. Maak uw bestelling compleet met een lithium knoopcel batterij, CR123a batterijoplaadbare batterijen of een batterijlader.

SR44SW batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw batterijen.