HSS boor

Filters
359 ProductenPagina 1 van 15

In deze categorie vindt u ons assortiment geslepen HSS boren. HSS betekend 'High Speed Steel', dit is een speciaal soort materiaal wat ervoor zorgt dat de boor zijn hardheid behoudt, zelfs wanneer ze heet worden. Wanneer u in metaal boort, zult u merken dat er een intense warmteontwikkeling ontstaat tussen het materiaal en de boor. De geslepen HSS boren kunnen deze wrijving beter weerstaan en zijn daarom de ideale keuze voor metaalbewerking.

Diverse HSS boren

Er bestaan verschillende types HSS boren, elk met hun eigen unieke voordelen. In deze categorie weergeven we alleen de zilverkleurige geslepen HSS boren. We bieden ook andere types van de HSS boren aan zoals de standaard kwaliteit, deze heet rolgewalste boor. Maar ook de cobalt boor voor het boren in dikkere materialen zoals RVS en de titanium gecoate die beter tegen de hitte kan zijn beschikbaar in ons assortiment. Zoals u ziet worden er diverse HSS boren aangeboden. Elke boor is geschikt voor een andere klus. Indien u niet zeker weet welk type metaalboor het meest geschikt is voor uw klus, kunt u altijd contact op nemen voor advies. 

Bestel uw HSS boor hier bij Batterijenstunter.be!

Wilt u hoogwaardige HSS boren aanschaffen en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier? Zoek niet verder dan Batterijenstunter.be! Bij ons vindt u enkel topkwaliteit boren, waaronder de HSS boor. Bovendien staat ons team altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling om zelf te ontdekken waarom Batterijenstunter.be dé bestemming is voor al uw boorbehoeften.