SR714SW

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De SR714SW batterij, ook wel bekend als een zilveroxide horlogebatterij met een spanning van 1,55V, vindt uitgebreid gebruik in verschillende horlogemodellen van diverse fabrikanten. Elk horlogebatterij-producerend merk hanteert een unieke code voor de SR714SW batterij, wat resulteert in meerdere equivalenten. Indien uw huidige batterij de code 341, V341, of SR714SW draagt, is deze horloge batterij geschikt als vervanging. Dit geldt eveneens als u momenteel een ander merk, bijvoorbeeld Renata, Murata, Energizer, Maxell, of Rayovac, gebruikt. Er bestaat geen verplichting tot een specifiek merk. Onze beschikbare Varta horlogebatterijen zijn altijd uitstekende vervangers voor elk ander merk. In tegenstelling tot vele webshops, die enkel onder een bepaalde code verkopen, bieden wij op onze pakbon duidelijkheid over de overeenkomstige codes bij uw bestelling. Dit verzekert dat u altijd de juiste batterij voor uw specifieke horloge selecteert.

Is het mogelijk om alkaline batterijen te gebruiken in een horloge?

Er wordt nog vaak voor gekozen om alkaline batterijen in horloges te plaatsen. Echter, dit is niet aan te raden. De keuze voor zilveroxide is altijd verstandiger, aangezien alkaline batterijen een verhoogd risico op lekkages met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. Batterijen gelabeld met LR of AG moeten vermeden worden. Een tip: aangezien de code vaak klein gedrukt is, kunt u een foto maken met uw telefoon om deze vervolgens te vergroten, zo heeft u altijd het juiste nummer bij de hand.

Voeren wij eveneens de vervanging van SR714SW batterijen uit?

Wij ontvangen regelmatig vragen over het plaatsen van SR714SW horloge batterijen. Het spijt ons echter te moeten melden dat dit niet tot onze diensten behoort. De diversiteit aan horloges brengt een variatie aan methodes met zich mee om deze te openen, waarvoor gespecialiseerd gereedschap vereist is. Bovendien zijn vele horloges waterbestendig, wat een nieuwe pakking noodzakelijk maakt. Indien u uw SR714SW batterij wilt laten vervangen, raden wij u aan een juwelier te bezoeken, zij zijn bedreven in het vervangen van deze knoopcelbatterij.

Wat is de levensduur van de SR714SW batterij?

Zilveroxide horloge batterijen kennen een geleidelijke ontladingscurve, waardoor de SR714SW batterij weinig spanning verliest gedurende gebruik in een horloge. De duur van de horlogebatterij hangt af van het horlogemodel en het aantal functies. Bij frequente activering van bepaalde functies, zoals verlichting, zal de batterij sneller ontladen. In afwezigheid van actieve functies zal de lading langer behouden blijven. In sommige horloges zijn meerdere batterijen aanwezig, wat kan resulteren in een werkend uurwerk maar niet-functionerende speciale eigenschappen. Indien het horloge niet in gebruik is, is het raadzaam deze stil te zetten wanneer mogelijk.

SR714SW batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw horloge batterijen.