SDS plus boor 4 snijder

Filters
47 ProductenPagina 1 van 2

In deze specifieke productcategorie vindt u de SDS plus boor 4 snijder. Naast deze variant bieden we ook een SDS plus boor met 2 snijvlakken aan. Wat betreft de SDS plus boor met 4 snijvlakken, hebben we een scala aan beschikbare dikte- en lengtematen om aan uw behoeften te voldoen. Het is essentieel om op te merken dat deze boortypes uitsluitend gebruikt kunnen worden in boormachines met een SDS plus aansluiting. Naast deze SDS plus boren met 4 snijvlakken hebben we een assortiment van verschillende andere soorten van de betonboor in ons aanbod.

Voor welke materialen is de SDS plus boor met 4 snijvlakken geschikt?

Wanneer u een SDS plus boor met 4 snijvlakken wilt aanschaffen vraagt u zich natuurlijk af voor welke materialen dit type boor geschikt is. De SDS plus boor met 4 snijvlakken is geschikt om te boren in de volgende materialen:

  • Zachte en harde steensoorten
  • Beton
  • Gewapend beton

Het is echter belangrijk om op te merken dat alleen de SDS plus of SDS max boor met 4 snijvlakken geschikt is om te boren in gewapend beton. Indien u een 2snijder wilt gebruiken in gewapend beton, zal deze boor onmiddellijk afbreken. De SDS plus boor met 4 snijvlakken gebruikt u roterend of om te klopboren in een boormachine met SDS plus aansluiting.