BR2032

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

De BR2032 is een knoopcelbatterij met een spanning van 3 volt, een diameter van 20 mm en een dikte van 3,2 mm. De afmetingen van deze batterij zijn gecodeerd, waarbij de eerste twee cijfers de diameter aangeven en de laatste twee de dikte representeren. Deze specifieke batterij heeft een unieke chemische samenstelling en is ontworpen om een stabiele spanning te leveren, met name in toepassingen met een laag stroomverbruik. Als u op zoek bent naar een batterij voor een vergelijkbare toepassing, kunt u gerust een batterij met een CR-code gebruiken. Het omgekeerde is echter niet aan te raden, aangezien de BR2032 mogelijk niet genoeg stroom levert voor toepassingen die de CR2032 vereisen. Natuurlijk zijn er tal van andere soorten van de knoopcel batterij beschikbaar als deze afmetingen niet precies zijn wat u nodig heeft.

Het plaatsen van de BR2032

Het plaatsen van een BR2032 batterij is eenvoudig. Als er een plus-teken aan één kant staat, moet deze overeenkomen met de positieve markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, dient u zich te realiseren dat de zijde waarop tekst staat, meestal de positieve zijde is voor lithium knoopcellen. Bij het gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en nauwkeurig te kijken hoe de batterij moet worden geplaatst. Gewoonlijk is de zijde met de code de zijde die zichtbaar moet zijn, wat een handig herkenningspunt biedt.

Op zoek naar een BR2032 batterij? Kijk eens bij Batterijenstunter.be, uw beste bron voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze assortiment van de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.