Oplaadbare batterijen C

Page:

Type C oplaadbare batterijen zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen. Let echter op de capaciteit van de oplaadbare type C batterijen die u wilt kopen, deze is minder als de alkaline batterijen waardoor u sneller zult moeten opladen.

Duracell | Varta | Ansmann herlaadbare C batterijen

Wij leveren oplaadbare (herlaadbare) type C cell batterijen (HR14 accu) van Duracell, Varta en Ansmann.

Capaciteit oplaadbare C batterijen

Let op de capaciteit die u kiest voor uw oplaadbare batterij: Gaat u de oplaadbare C batterijen kopen als vervanging voor uw alkaline C batterijen, dan is het goed om te weten dat deze tussen de 7200 en 7800 mAh leveren. Kiest u nu dus voor bijvoorbeeld 2200 mAh oplaadbare C batterijen, dan zult u deze dus sneller moeten opladen. Kies hierbij altijd een geschikte batterijlader voor de batterij, ook hierin kunnen wij een goede aanbieding maken. 

Voltage oplaadbare type C batterijen

Een oplaadbare c cell batterij heeft een voltage van 1,2V en zijn de vervanger voor 1,5V alkaline C cell batterijen.

Naar België bedragen de verzendkosten voor batterijen €5,95. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, dan staat dit altijd duidelijk omschreven. Alle prijzen in deze webshop zijn inclusief BTW. Belgische bedrijven met geldig BTW nummer kopen bij ons zonder BTW.

C oplaadbare batterijen kopen doet u dus bij batterijenstunter.