CR2025 3 volt

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

De CR2025 3-volt batterij is een lithium-knoopcel met een spanning van 3 volt, een diameter van 20 mm en een dikte van 2,5 mm. Deze afmetingen worden weerspiegeld in de code van de batterij, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. De afkorting "CR" staat voor "cylindrical round" en wordt doorgaans gevolgd door de rest van de code, in dit geval "CR2025 3 volt". Het is belangrijk op te merken dat er verschillende varianten van lithium knoopcel batterij beschikbaar is als deze afmetingen niet aan uw behoeften voldoen.

Gebruiken CR2025 3 volt batterij

Bij het gebruik van de CR2025 3 volt batterij is het van belang enkele stappen te volgen. Nadat u de batterij uit de verpakking hebt gehaald, plaatst u deze in het apparaat waarvoor u deze hebt aangeschaft. In veel gevallen vindt u aan één zijde van de batterij een plus-teken (+). In dat geval moet deze zijde overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, is de zijde waarop de tekst staat meestal de positieve zijde bij lithium-knoopcellen. Wanneer u de batterij bijvoorbeeld in een autosleutel plaatst, dient u voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en nauwkeurig te observeren hoe de batterij geplaatst moet worden. Vaak is de zijde met de code de zichtbare zijde en dus een nuttige referentiepunt.

Als u op zoek bent naar een CR2025 3-volt batterij, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze brede selectie van batterijen, waaronder de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.