SR714

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Ontdek de veelzijdigheid van de SR714 zilveroxide horlogebatterij met een nominale spanning van 1,55V. Deze batterij staat bekend om zijn uitgebreide inzetbaarheid in diverse horlogemerken en modellen. Ieder horlogemerk hanteert zijn eigen codering voor de SR714 batterij, waardoor meerdere equivalenten vaak worden vermeld. Bij de keuze voor gerenommeerde merken zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell, en Rayovac, is het belangrijk te weten dat u niet gebonden bent aan één specifiek merk. Ons assortiment Varta horlogebatterijen is een uitstekend alternatief voor elk ander merk. In tegenstelling tot sommige online winkels die horlogebatterijen aanbieden onder één enkele code, zorgen wij voor duidelijkheid op uw pakbon, zodat u altijd precies weet welke batterij geschikt is voor uw horloge.

Code SR714 - variaties en toepassingen

De SR714 batterij kent diverse uitvoeringen, waarbij de SR714W en SR714SW varianten dezelfde afmetingen delen. Het gebruik van beide varianten in uw horloge zal geen problemen opleveren voor de normale werking. Er bestaat echter een verschil in functionaliteit tussen beide. De SR714W, oftewel de high drain batterij, biedt de mogelijkheid tot kortstondige piekbelasting. Deze variant is bij uitstek geschikt voor horloges met bijzondere functies, zoals verlichting of alarm, die meer vermogen vereisen. Houd er rekening mee dat de SR714W batterij sneller leeg kan raken vanwege het hogere vermogen. Indien uw horloge geen specifieke behoefte heeft aan extra vermogen, is de SR714 batterij met de SW code een verstandige keuze. In sommige gevallen is er slechts één type beschikbaar, aangeduid met de SW code op de batterij of verpakking, wat betekent dat u deze zonder aarzeling kunt gebruiken.

Hoe lang gaat de SR714 batterij mee?

De SR714 zilveroxide batterij staat bekend om zijn lage ontlaadcurve, wat resulteert in minimale spanningsvermindering tijdens gebruik in horloges. De levensduur van deze knoopcelbatterij varieert afhankelijk van het type horloge en het aantal actieve functies. Bij frequente activering van functies zoals verlichting kan de batterij eerder uitgeput raken. In contrast zal de lading langer behouden blijven wanneer er geen specifieke functies in gebruik zijn. Bij horloges met meerdere batterijen kan het uurwerk blijven werken terwijl speciale functies mogelijk zijn uitgeschakeld. Ons advies: schakel uw horloge uit als het niet wordt gedragen, vooral als deze optie beschikbaar is.

SR714 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw horloge batterijen.