BR2477

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2477 batterij
Ansmann CR2477 batterij
€3,89
Renata CR2477N
Renata CR2477N
€4,39

De BR2477 is een lithium knoopcel met een nominale spanning van 3 volt, een diameter van 24 mm en een dikte van 7,7 mm. Deze specificaties zijn gecodeerd in de naam BR2477, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Deze batterij verschilt qua chemische samenstelling van andere typen en is primair ontworpen om een zeer stabiele spanning te leveren. Als u deze batterij voor uw toepassing nodig heeft, kunt u simpelweg een batterij met de CR-code gebruiken. Het omgekeerde geldt echter niet: de BR-variant zal niet voldoende stroom leveren in een toepassing die een CR2477 vereist, tenzij u de CR2477N met opstaande rand gebruikt, speciaal ontworpen voor specifieke houders. Uiteraard zijn er tal van andere maten en typen van de lithium knoopcel batterij beschikbaar als deze niet aan uw behoeften voldoet.

Het plaatsen van een BR2477 batterij in uw apparaat

Zodra u de BR2477 batterij uit de verpakking haalt, moet u deze in het betreffende apparaat installeren. In veel gevallen ziet u aan één zijde een plus-teken, wat aangeeft dat deze zijde moet overeenkomen met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, geldt bij lithium knoopcellen dat de zijde met tekst altijd als positieve pool fungeert. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en nauwkeurig te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en dient deze als herkenningspunt.

Wilt u een BR2477 batterij kopen? Kijk dan op Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9 volt batterij.