5011LC batterij

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2430 batterij
Ansmann CR2430 batterij
€2,79
Varta CR2430 batterij
Varta CR2430 batterij
€2,99
Duracell CR2430 batterij
Duracell CR2430 batterij
€3,29

De 5011LC is een lithium knoopcel met een nominale spanning van 3 volt. Deze batterij heeft een diameter van 24 mm en een dikte van 3 mm. Het staat bekend onder de alternatieve code CR2430. Het is echter belangrijk op te merken dat er verschillende andere maten en types van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn, mocht deze specifieke afmeting niet aan uw behoeften voldoen.

Installeren 5011LC batterij

Om de 5011LC batterij te installeren, dient u deze uit de verpakking te halen en in het desbetreffende apparaat te plaatsen waarvoor u deze hebt aangeschaft. In veel gevallen kunt u een plus-teken aan één zijde van de batterij zien. In dat geval moet u ervoor zorgen dat deze zijde overeenkomt met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken te zien is, kunt u er rekening mee houden dat bij lithium knoopcel batterijen de zijde met de tekst meestal als de positieve zijde wordt beschouwd. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en goed te letten op de juiste oriëntatie van de batterij. Vaak is de zijde met de code zichtbaar en kan dit als referentiepunt dienen.

Als u op zoek bent om de 5011LC batterij aan te schaffen, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw betrouwbare bron voor diverse soorten batterijen. U kunt uw bestelling aanvullen met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij, afhankelijk van uw behoeften.