399 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

De 399 horlogebatterij wordt gekenmerkt als een zilveroxide horlogebatterij met een nominale spanning van 1,55V en wordt courant gebruikt in een brede reeks horlogemodellen van diverse merken. Elk horlogemerk hanteert een eigen codering voor de 399 batterij, wat resulteert in diverse equivalente codes zoals 399, V399 en SR927W. Ongeacht of uw huidige batterij de code 399, V399 of SR927W draagt, is de vervangende 399 batterij beschikbaar voor aankoop. Dit geldt ook indien u momenteel een ander merk batterij gebruikt, zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac. De Varta horlogebatterijen die wij aanbieden, dienen als uitstekende alternatieven voor elk ander merk. Verscheidene online winkels verkopen horlogebatterijen onder specifieke codes, waardoor het lastig kan zijn om de juiste batterij te identificeren bij ontvangst. Onze meegeleverde pakbon geeft echter direct aan welke codes overeenkomen met de door u bestelde batterij, waardoor het altijd duidelijk is welke batterij geschikt is voor uw horloge.

Is het mogelijk om alkaline batterijen te gebruiken in een horloge?

Helaas zien we nog steeds dat mensen vaak geneigd zijn om alkaline batterijen in horloges te plaatsen. Dit is geen aanbevolen praktijk. De keuze voor zilveroxide batterijen is altijd raadzaam, aangezien alkaline batterijen een hoog risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. Batterijen met de aanduidingen LR en AG dienen vermeden te worden. Tip: De code is vaak zeer klein, maar met uw telefoon kunt u een foto maken en deze vergroten, zodat u altijd het juiste nummer heeft.

Voeren wij ook de vervanging uit voor uw 399 horlogebatterij?

We krijgen regelmatig de vraag of wij ook de 399 batterij in uw horloge kunnen vervangen. Helaas is het antwoord nee. Aangezien er een grote verscheidenheid aan horloges bestaat, zijn er diverse methodes nodig om horloges te openen, en hiervoor ontbreekt ons gespecialiseerde gereedschap. Bovendien zijn vele horloges waterbestendig, wat vereist dat een nieuwe afdichting wordt aangebracht. Als u uw 399 batterij wilt laten vervangen, raden we aan om naar een juwelier te gaan. Zij zijn gespecialiseerd in het vervangen van deze knoopcelbatterij.

Hoelang gaat de 399 batterij mee?

Zilveroxide horlogebatterijen vertonen een zeer geleidelijke ontlaadcurve, wat betekent dat deze knoopcel slechts minimaal spanningsverlies vertoont wanneer deze in een horloge wordt gebruikt. De levensduur van een 399 batterij is afhankelijk van het specifieke type horloge en het aantal ingebouwde functies. Indien bijvoorbeeld de verlichtingsfunctie vaak wordt gebruikt, zal de batterij sneller leeglopen. Bij afwezigheid van functies zal de lading langer behouden blijven. In sommige horloges bevinden zich meerdere batterijen, wat kan resulteren in een nog lopend uurwerk, maar met niet-functionerende speciale functies. Als u een horloge niet gebruikt, wordt aangeraden om deze stop te zetten als dit mogelijk is. Maak uw bestelling compleet met een lithium knoopcel batterij, CR123a batterij, oplaadbare batterijen of een batterij oplader.

399 batterij kopen? Batterijenstunter.be