CR1632 3 volt

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR1632 batterij
Ansmann CR1632 batterij
€3,19
Varta CR1632 batterij
Varta CR1632 batterij
€3,69

De CR1632 3-volt batterij is een lithium knoopcel met een diameter van 16 mm en een dikte van 3,2 mm. De code "CR1632" bevat al de relevante informatie: de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter, en de laatste twee naar de dikte. De afkorting "CR" staat voor "cylindrical round" en wordt meestal voor de rest van de code op de batterij vermeld. In dit geval is de volledige code die u op de batterij zult vinden dus "CR1632 3 volt". Houd er rekening mee dat er verschillende andere maten lithium knoopcel batterijen beschikbaar zijn als deze maat niet geschikt is voor uw toepassing.

Installeren CR1632 volt batterij

Om de CR1632 3-volt batterij te installeren, dient u deze uit de verpakking te halen en in het desbetreffende apparaat te plaatsen. In veel gevallen staat er aan één kant van de batterij een plus-teken, wat aangeeft dat deze kant overeenkomt met de positieve markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken is, is de zijde waarop de tekst staat geschreven altijd de positieve kant bij lithium knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en goed te kijken naar de juiste batterijoriëntatie. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en dient deze als herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar een CR1632 3-volt batterij, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, de beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijenAAA batterijenC batterijenD batterijen of 9 volt batterijen.