SR44W

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

De SR44W batterij is een zilveroxide horloge batterij met een nominale spanning van 1,55V, en het wordt breed toegepast in diverse horlogemodellen van verschillende fabrikanten. Elk horlogemerk hanteert zijn eigen unieke codering voor de SR44W batterij, waardoor er meerdere equivalente codes bestaan. Indien uw huidige batterij de code 357, V357, 357/303 of SR44W draagt, kunt u deze vervangen door een horloge batterij van dezelfde specificaties. Dit geldt zelfs als u momenteel een andere fabrikant gebruikt, zoals Renata, Murata, Energizer, Maxell of Rayovac. De Varta horlogebatterijen die wij aanbieden, zijn uitstekende alternatieven voor elk ander merk. Veel online winkels verkopen deze horlogebatterij onder specifieke codes, maar bij ontvangst kan het lastig zijn om te bepalen welke batterij exact nodig is, vooral als u meerdere types heeft aangeschaft. Onze bijgevoegde pakbon biedt echter duidelijkheid door te tonen welke codes overeenkomen met de door u bestelde code, zodat u altijd zeker weet welke batterij geschikt is voor uw horloge.

Kan ik alkaline batterijen in mijn horloge gebruiken?

Het komt nog vaak voor dat mensen kiezen voor alkaline batterijen in hun horloges. Wij raden dit echter sterk af. Het is altijd beter om te opteren voor zilveroxide batterijen, aangezien alkaline batterijen een aanzienlijk risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien een kortere levensduur hebben. Let op de batterijcodes die beginnen met LR en AG; deze zijn niet geschikt. Handige tip: De batterijcode is vaak erg klein, maak een foto met uw smartphone en vergroot deze om het juiste nummer te achterhalen.

Bieden wij de mogelijkheid om uw SR44W batterij te vervangen?

Wij ontvangen regelmatig vragen over het plaatsen van de SR44W horloge batterij. Helaas kunnen wij dit niet voor u doen. Er bestaan namelijk diverse horlogemodellen, elk met hun eigen specifieke methode om het horloge te openen. Het benodigde gereedschap voor deze operatie hebben wij niet in huis. Tevens zijn vele horloges waterdicht en vereisen een nieuwe afdichtingsring. Indien u de SR44W batterij wilt vervangen, raden wij u aan om een juwelier te raadplegen, aangezien zij gespecialiseerd zijn in het vervangen van deze knoopcelbatterij.

Hoe lang gaat de SR44W batterij mee?

Zilveroxide horlogebatterijen hebben een zeer geleidelijke ontladingscurve, waardoor de SR44W batterij slechts minimale spanning verliest tijdens gebruik in een horloge. De levensduur van een horlogebatterij varieert afhankelijk van het type horloge en het aantal functies dat wordt gebruikt. Bijvoorbeeld, wanneer een lichtfunctie frequent wordt gebruikt, zal de batterij sneller ontladen raken. Bij afwezigheid van functies zal de lading langer behouden blijven. In sommige horloges worden meerdere batterijen gebruikt, waardoor het uurwerk wellicht nog loopt, maar specifieke functies niet meer werken. Als u uw horloge niet draagt, is het raadzaam om deze indien mogelijk stil te zetten. Maak uw bestelling compleet met een lithium knoopcel batterij, CR123a batterijoplaadbare batterijen of een batterijlader.

SR44W batterij kopen? Batterijenstunter.be voor al uw batterijen.