Boor 4,5 mm

Filters
17 ProductenPagina 1 van 1

Bent u op zoek naar een boor van 4,5 mm voor uw specifieke klus? Dan bent u hier aan het juiste adres! In deze categorie vindt u alle mogelijkheden om een gat van 4,5 mm te boren. Ons eigen magazijn heeft een ruime voorraad van 4,5 mm boren, zodat u altijd kunt vertrouwen op de beschikbaarheid. Bovendien wordt het aantal beschikbare producten duidelijk weergegeven bij elk item, waardoor u gemakkelijk kunt zien hoeveel items we op voorraad hebben.

Welke boren in 4,5 mm zijn er beschikbaar?

Voor de boor van 4,5 mm zijn er relatief meer opties beschikbaar dan voor kleinere maten. We bieden boren aan voor het boren in metaal, steen en beton. Daarnaast is er ook een universeelboor beschikbaar die geschikt is om te boren in hout, metaal, kunststof, steen en tegels. De volgende boren in deze specifieke diameter zijn beschikbaar voor het boren in metaal:

  • HSS rolgewalst: Geschikt om te boren in lood, zink, aluminium, koper, kunststof, zachte ijzerlegeringen en zachte staallegeringen.
  • HSS geslepen: Geschikt om te boren in alle metaalsoorten, met uitzondering van moeilijk te verspanen materialen zoals RVS en inox.
  • Cobalt: Geschikt om te boren in RVS, inox en andere moeilijk te verspanen metaalsoorten.
  • Titanium: Geschikt om te boren in alle metaalsoorten, met uitzondering van moeilijk te verspanen materialen zoals RVS en inox.
  • Plaatboor: Geschikt om te boren in alle dunne metaalsoorten, met uitzondering van moeilijk te verspanen materialen zoals RVS en inox.

En de volgende steenboren en betonboren van 4,5 millimeter:

  • Steenboor: Geschikt om te boren in zachte steensoorten zoals baksteen, cellenbeton en kalkzandsteen.
  • Betonboor: Geschikt om te boren alle steensoorten en zachte betonsoorten zonder wapening.