LR736 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

In het assortiment vindt u de LR736 batterij, een veelgebruikte knoopcel die breed wordt toegepast. Met compacte afmetingen van slechts 7,9 x 3,6 mm is deze knoopcel batterij een handig energiebronnetje. Deze alkaline batterij levert een spanning van 1,5V. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hieronder wordt dieper ingegaan op de kenmerken van de LR736 batterij, de toepassingsgebieden, alternatieve benamingen en zelfs het zilveroxide alternatief.

Alternatieve Aanduidingen voor de LR736 Batterij

Het kan soms verwarrend zijn om te constateren dat er naast de standaard aanduiding LR736 ook andere codes worden gebruikt voor dezelfde alkaline batterij. Leveranciers hanteren verschillende coderingen. Het is dus mogelijk om op de LR736 batterij de codes AG3, LR41 of 192 aan te treffen. Echter, het betreft telkens dezelfde batterij. Deze knoopcel wordt voornamelijk ingezet wanneer er behoefte is aan een lage stroomafname. Dit komt doordat een knoopcel van dit formaat niet veel lading kan vasthouden, en daardoor niet geschikt is voor toepassingen met hogere vermogensvereisten. De alkaline knoopcellen die wij aanbieden, zijn uitstekende vervangers voor andere merken. Veel online winkels verkopen knoopcellen onder specifieke codes, wat het lastig maakt om te bepalen welke batterij benodigd is. Onze bijgevoegde pakbon verschaft echter direct inzicht in overeenkomende codes, zodat u altijd precies weet welke batterij voor welke toepassing u heeft besteld.

LR736 batterij alternatief

Het valt op dat er nog steeds vaak gebruik wordt gemaakt van alkaline batterijen in horloges. Toch is het raadzaam om hiervan af te zien en te opteren voor zilveroxide batterijen. Alkaline batterijen kunnen lekkages veroorzaken en hebben bovendien een kortere levensduur. Batterijen met aanduidingen zoals LR en AG zijn derhalve ongeschikt voor dit doeleinde. Indien u een alternatief zoekt voor de LR736 batterij in uw horloge, dan is de SR736 batterij een uitstekende keuze. Het is mogelijk om elke alkaline knoopcel te vervangen door een zilveroxide horloge batterij, wat vooral bij horloges wordt aanbevolen. Bij gebruik van alkaline batterijen dient u deze vaker te vervangen, wat uiteindelijk hogere kosten met zich meebrengt dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom kiezen voor onze LR736 batterijen?

Bij talloze webshops kunt u talloze LR736 batterijen bestellen, om vervolgens te ontdekken dat deze niet op voorraad zijn. Bij batterijenstunter.be hanteren wij een andere aanpak. Het aantal LR736 batterijen dat u op onze webshop ziet, komt overeen met onze werkelijke voorraad. U kunt nooit meer bestellen dan wat daadwerkelijk beschikbaar is. Hierdoor bent u verzekerd van directe beschikbaarheid van uw bestelde artikelen. Heeft u meer nodig dan het zichtbare aantal? Neem dan contact met ons op; vaak kunnen we snel inspelen op uw behoeften. LR736 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.