Als u diepe gaten in beton wilt boren, heeft u een lange betonboor nodig. Er zijn verschillende soorten van de lange betonboor verkrijgbaar, met verschillende aansluitingen. In ons assortiment treft u de lange betonboor met SDS plus en SDS max aansluiting. 

De juiste lange betonboor kiezen

Indien u aan de slag wilt gaan met een lange betonboor is het uiteraard van belang om de juiste variant te kiezen. In deze categorie vindt u een selectie aan lange betonboren in verschillende varianten. Zoals al eerder gezegd bieden we drie soorten van de lange betonboor aan; met rode aansluiting, SDS plus en SDS max aansluiting. Het is dus essentieel om eerst te onderzoeken over welk type boormachine u bezit. Heeft u bijvoorbeeld een accuboormachine met een snelspankop, of misschien een boorhamer met een SDS Plus- of SDS Max-aansluiting? Daarna is het belangrijk om te weten welke diameter de lange betonboor dient te hebben en welke lengte. 

Lange betonboren kopen bij Batterijenstunter.be

Wenst u lange betonboren te kopen? Deze kunt u eenvoudig aanschaffen in onze webwinkel. Het bestelproces bij Batterijenstunter.be verloopt vlot en probleemloos. U kunt eenvoudig uw gewenste lange betonboren online bestellen, en ze worden snel bij u thuis afgeleverd. Als u echter liever persoonlijk langskomt om uw bestelling op te halen, bent u van harte welkom in ons magazijn in Roermond. Dit kan bijzonder handig zijn als u in de buurt bent en snel toegang nodig heeft tot uw lange betonboren.