LR45 batterij

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Hieronder vindt u informatie over de LR45 batterij, een veelgebruikte knoopcel binnen deze categorie. Deze knoopcel heeft compacte afmetingen van 9,5 x 3,6 mm en levert een stabiele spanning van 1,5V dankzij zijn alkaline samenstelling. Naast dit type zijn er diverse andere soorten van de alkaline knoopcellen beschikbaar. Hier ontdekt u uitgebreide details over de LR45 knoopcel, inclusief toepassingen, alternatieve aanduidingen en het zilveroxide alternatief.

Alternatieve codes voor de LR45 knoopcel

Het kan soms verwarrend zijn, omdat de LR45 knoopcel ook andere codes kan hebben dan alleen LR45. Verschillende leveranciers maken gebruik van verschillende codes. Naast LR45 kunnen op de batterij ook codes zoals AG9, LR936 of 194 voorkomen, terwijl de functionaliteit consistent blijft. Deze batterij wordt voornamelijk ingezet wanneer er slechts een gering stroomverbruik is. Dit is te wijten aan de beperkte ladingopslagcapaciteit van een alkaline knoopcel van dit formaat, wat resulteert in ongeschiktheid voor situaties met hogere vermogensbehoeften. Onze aangeboden alkaline knoopcellen vormen uitstekende alternatieven voor elk ander merk. Vaak verkopen online winkels knoopcellen onder specifieke codes, wat kan leiden tot verwarring wanneer meerdere varianten zijn aangeschaft. Onze meegeleverde pakbon verduidelijkt echter welke codes overeenkomen met de door u bestelde variant, zodat u altijd weet welke knoopcel geschikt is voor welke toepassing.

Vervangende optie voor de LR45 knoopcel

We constateren nog vaak dat mensen kiezen voor alkaline batterijen in horloges. Dit is echter niet aanbevolen, omdat alkaline batterijen een aanzienlijk risico op lekkage met zich meebrengen en bovendien minder lang meegaan. Batterijen met aanduidingen zoals LR en AG zijn niet geschikt voor horloges. Indien u een alternatieve knoopcel voor uw horloge wenst in plaats van de LR45, raden we de SR936 batterij aan. Het is dus mogelijk om elke alkaline knoopcel te vervangen door een equivalente zilveroxide horloge batterij, wat vooral bij horlogegebruik wordt aangeraden. Bij het gebruik van alkaline dient u de batterij vaker te vervangen, wat uiteindelijk meer kosten met zich meebrengt dan het prijsverschil tussen alkaline en zilveroxide.

Waarom kiezen voor onze LR45 knoopcel?

Veel online winkels bieden de mogelijkheid om talloze LR45 knoopcellen te bestellen, maar achteraf blijkt de voorraad niet beschikbaar te zijn. Bij batterijenstunter.be hanteren we een andere aanpak. De weergegeven voorraad van LR45 knoopcellen op onze webshop is daadwerkelijk beschikbaar en kan niet worden overschreden. Hierdoor garanderen we dat de bestelde artikelen altijd direct leverbaar zijn. Mocht u echter meer exemplaren nodig hebben, neem dan contact met ons op. We kunnen snel schakelen en aan uw behoeften voldoen. LR45 batterij kopen? Batterijenstunter.be voor de beste aanbieding.