CR2450 batterij

4 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2450 batterij
Ansmann CR2450 batterij
€2,99
Duracell CR2450 batterij
Duracell CR2450 batterij
€3,49
CR2450N Renata
CR2450N Renata
€3,89

De CR2450 is een indrukwekkende knoopcelbatterij met een diameter van maar liefst 24 millimeter, waardoor het een van de grootste is in zijn familie. Deze niet-oplaadbare 3V lithium knoopcelbatterij wordt veel gebruikt in diverse elektronische componenten, waaronder verschillende typen autosleutels. Vanwege zijn grotere formaat bevat deze batterij meer lading dan de meeste andere knoopcellen, waardoor deze ideaal is voor apparaten die meer stroom vereisen. Terwijl de 2430 al een behoorlijk oppervlak heeft en voldoende lading biedt voor veel toepassingen, overtreft de CR2450 deze nog met zijn dikte en extra lading. Als je nog meer capaciteit nodig hebt, is er ook een dikkere variant met nog meer lading, de CR2477. Buiten deze soort zijn er nog veel meer soorten van de lithium knoopcel batterij.

Ruime keuze aan CR2450 batterijen van topmerken

Bij ons kunt u de CR2450 batterij kopen van verschillende gerenommeerde merken, zoals Duracell, Energizer en Ansmann. Deze merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en lange levensduur van de batterijen. De CR2450 batterij bevat lithium en heeft een aanzienlijk lange houdbaarheidsdatum, waardoor het verstandig is om een aantal van deze batterijen op voorraad te hebben. Zo heeft u altijd de juiste knoopcelbatterij bij de hand en grijpt u nooit mis. Voor de werking maakt het niet uit welk merk u kiest; ze zijn allemaal compatibel. Mocht u toch behoefte hebben aan een ander merk dat wij niet standaard aanbieden, neem dan gerust contact met ons op via e-mail. In de meeste gevallen kunnen we ook andere merken die dit type batterij produceren snel aan u leveren.

Codes van de CR2450 Batterij

De standaardcode voor de CR2450 batterij is inderdaad CR2450, maar het kan voorkomen dat andere codes op de batterij zijn vermeld. Dit gebeurt vaak doordat verschillende merken hun eigen codering gebruiken, meestal gevolgd door de spanning, zoals 3V of 3 volt. Als u een van de volgende referentienummers op uw oude batterij ziet staan - 2450, ECR2450, KCR2450, 5029LC of CR 2450 - dan kunt u gerust een van deze batterijen aanschaffen, omdat het exact dezelfde batterij is met alleen een andere naam. Er is echter een uitzondering: de code BR2450 verwijst naar een batterij met een andere chemische samenstelling, namelijk een low drain lithium carbon monofluoride batterij die bedoeld is om een zeer constante spanning af te geven. Als u dit type batterij nodig heeft, moet u specifiek naar de BR2450 zoeken, omdat de CR2450 in dit geval niet voldoende stroom zal leveren.

Het bewaren van CR2450 batterijen

CR2450 batterijen hebben een lange houdbaarheidsdatum, wat betekent dat ze lang kunnen worden bewaard voordat u ze gebruikt. In veel gevallen kunt u deze batterijen tot wel 8 jaar bewaren, maar het is altijd belangrijk om de houdbaarheidsdatum op de verpakking te controleren. Bewaar deze batterijtjes op een droge plek bij kamertemperatuur. Het is ook essentieel om de batterijen in de verpakking te laten zitten. Onze lithium knoopcellen worden namelijk geleverd in een 'child safety' verpakking, wat betekent dat u ze met een schaar uit de verpakking moet knippen. Dit kan een beetje lastig zijn, maar op deze manier worden ongelukken voorkomen, omdat kleine kinderen niet in staat zijn om de batterij in te slikken. Als u ervoor kiest om de batterijen zonder verpakking op te bergen, plaats ze dan in een zo hoog mogelijk kastje waar kinderen niet bij kunnen. Bij gebruik in apparaten zoals autosleutels moet u voorzichtig te werk gaan en de behuizing voorzichtig openen om schade te voorkomen. Let goed op hoe de batterij moet worden geplaatst; meestal is de kant met de code de zichtbare kant en een handig herkenningspunt. Plaats altijd eenzelfde type batterij en let erop dat u de batterij aan de zijkanten vastpakt, omdat vet van bijvoorbeeld vingers het contact kan belemmeren.

CR2450N batterij

Naast de CR2450 batterijen bieden we ook de CR2450N batterij aan van het merk Renata. Het is essentieel om te weten dat deze variant verschilt van de standaard CR2450. De CR2450N heeft namelijk een opstaande rand en is bedoeld om in een houder te worden geplaatst. Hierdoor is deze niet uitwisselbaar met de gewone CR2450. Zorg ervoor dat u de juiste variant kiest voor uw specifieke toepassing. Op onderstaande afbeeldingen ziet u de verschillen tussen deze twee type batterijtjes. 

CR2450NCR2450

Eenvoudig online CR2450 batterijen bestellen

In onze webshop vindt u een uitgebreide voorraad aan CR2450 batterijen van diverse merken. We geven de werkelijke voorraad bij de producten weer, aangezien we deze opslaan in ons grote magazijn in Roermond. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat de bestelde batterijen direct leverbaar zijn. Mocht een product momenteel uitverkocht zijn, dan kunt u het niet bestellen via de webshop, maar u kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail om een aanvraag te doen. We doen altijd ons best om alle uitverkochte producten zo snel mogelijk aan te vullen.

Woont u in de buurt van Roermond en wilt u de CR2450 batterijen liever niet laten verzenden? Dan bent u als bedrijf of particulier van harte welkom om de CR2450 batterijen op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur bij ons af te halen. Maak uw bestelling compleet met een AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij of 9 volt batterij.