2330 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2330 batterij
Ansmann CR2330 batterij
€3,59

De 2330 batterij is een lithium knoopcel met een spanning van 3V, een diameter van 23 mm en een dikte van 3,0 mm. Deze afmetingen zijn gecodeerd in de naam van de batterij, waarbij de eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter en de laatste twee naar de dikte. Als u op zoek bent naar de 2330 batterij, zult u vaak ook de code CR2330 tegenkomen. Deze code verwijst naar dezelfde batterij als de 2330 batterij. In de meeste gevallen wordt "CR" als een toevoeging aan de batterijcode gebruikt, in plaats van alleen "2330". Beide codes verwijzen naar dezelfde batterij in deze categorie. Het is belangrijk op te merken dat er nog veel andere soorten van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn als deze afmetingen niet overeenkomen met uw behoeften.

Eenvoudig plaatsen 2330 batterij

Het in gebruik nemen van de 2330 batterij is eenvoudig. Nadat u de batterij uit de verpakking heeft gehaald, plaatst u deze in het apparaat waarvoor u deze heeft gekocht. In veel gevallen ziet u aan één kant van de batterij een plus-teken. In dat geval moet u ervoor zorgen dat deze zijde overeenkomt met de markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, geldt dat bij lithium knoopcellen de zijde waarop tekst staat geschreven, altijd als de positieve kant wordt beschouwd. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om schade te voorkomen en goed te kijken hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en dient dit als een herkenningspunt.

Als u op zoek bent naar de 2330 batterij, kunt u deze kopen bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. Maak uw bestelling compleet met de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9 volt batterij.