Duracell Procell

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie treft u de Duracell Procell batterijen. Dit type wordt vaak aangeschaft voor de zakelijke markt en zijn dus verpakt als grootverpakking. We onderscheiden van de Duracell Procell batterijen de AA, AAA, C, D en 9V. We hebben altijd een grote voorraad van dit type op voorraad in ons eigen magazijn. Uw bestelde producten zijn dus altijd direct leverbaar. Alle soorten Duracell Procell batterijen leveren wij in doosjes van 10 stuks, maar ook in diverse bewaardoosjes, cases of folies.

Duracell Procell AA

Voor de Duracell Procell AA batterijen worden diverse andere benamingen gebruikt zoals LR6, LR06, AM-3, AM3, MN1500, mignon, penlite en penlight. Indien u een van deze codes op uw batterij heeft staan in combinatie met alkaline, dan kunt u deze Duracell Procell AA batterijen aanschaffen als vervanging.

Duracell Procell AAA

Ook voor de AAA Duracell Procell worden regelmatig andere namen gebruikt: LR03, MN2400, AM-4, AM4, UM-4, UM4, micro en potlood. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AAA alkaline batterij.

Duracell Procell C

De namen LR14, MN1400, UM2, AM2, engelse staaf  en baby worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline C Duracell Procell batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de type C alkaline batterij.

Duracell Procell D

De namen LR20, MN1300, UM1, AM1 en mono worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline type D Duracell Procell batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de goede alkaline type D batterij.

Duracell Procell 9 volt

De namen MN1604, 6LR61, LR22, PP3 en 6LF22worden ook vaak gebruikt als aanduiding van 9V (9 volt) alkaline Duracell Procell batterijen. Heeft u een van deze codes op uw 9V blok batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de 9V blok alkaline batterij. Buiten dit type bieden we ook een 4,5V batterij aan. Deze wordt nog maar weinig gebruikt. Meestal hebben we deze uit voorraad leverbaar, mocht dat niet zo zijn kunnen we hem uiteraard voor u bestellen.

Duracell Procell batterijen kopen? Batterijenstunter.be