CR2450 3 volt

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2450 batterij
Ansmann CR2450 batterij
€2,99
Duracell CR2450 batterij
Duracell CR2450 batterij
€3,49
CR2450N Renata
CR2450N Renata
€3,89

De CR2450 3 volt is een lithium-knoopcelbatterij met een nominale spanning van 3 volt, met een diameter van 24 mm en een dikte van 5,0 mm. De specificaties van deze batterij zijn vaak gecodeerd in de productnaam. De eerste twee cijfers verwijzen naar de diameter, en de laatste twee verwijzen naar de dikte. De afkorting "CR" staat voor cilindrisch rond en wordt doorgaans gevolgd door de volledige code, zoals CR2450 3 volt, die vaak op de batterij wordt aangetroffen. Een uitzondering is de CR2450N, die een verhoogde rand heeft en specifiek is ontworpen om in een speciale houder te passen. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende maten en types van de lithium knoopcel batterij beschikbaar zijn, dus zorg ervoor dat u de juiste maat kiest voor uw toepassing.

Gebruiken CR2450 3 volt batterij

Het in gebruik nemen van een CR2450 3 volt batterij is eenvoudig. Na het verwijderen uit de verpakking plaatst u de batterij in het desbetreffende apparaat waarvoor u deze heeft aangeschaft. Vaak staat er aan één zijde van de batterij een plus-teken, wat aangeeft dat deze zijde overeen moet komen met de positieve markering in uw apparaat. Als er geen plus-teken aanwezig is, dient u te weten dat bij lithium-knoopcellen de zijde met de tekst erop meestal als positieve pool wordt beschouwd. Bij het gebruik van deze batterijen in bijvoorbeeld autosleutels is het belangrijk om voorzichtig de behuizing te openen om beschadigingen te voorkomen, en zorgvuldig te observeren hoe de batterij moet worden geplaatst. Meestal is de zijde met de code zichtbaar en dient deze als een nuttige referentiepunt.

Als u op zoek bent naar CR2450 3 volt batterijen, kunt u terecht bij Batterijenstunter.be, uw beste keuze voor batterijen. U kunt uw bestelling aanvullen met ons assortiment van de AA batterijAAA batterijC batterijD batterij of de 9V batterij.