Lithium AAA batterijen

Page:

AAA lithium batterijen zijn geschikt voor zware toepassingen, bijvoorbeeld voor camera's en flitsers als alkaline niet meer voldoet. De lithium batterij is duurder in aanschaf maar omdat de levensduur veel langer is zijn ze niet duurder in gebruik. Bovendien kunt u met bepaalde toepassingen niet zonder omdat de AAA lithium batterijen de benodigde capaciteit kunnen leveren en alkaline niet.

Varta | Philips | Ansmann FR03 L92 

Wij leveren de 1,5V L92 FR03 lithium batterij met lange levensduur van de merken Varta, Philips en Ansmann. Dit zijn zondermeer allemaal zeer krachtige en gelijkwaardige types. Heeft u nu een ander merk FR03 L92 batterij dan kunt u deze zondermeer vervangen door een variant die wij verkopen. Deze kwaliteitsmerken doen niet voor elkaar onder.

FR03 | L92 | HP16 lithium

De namen FR03, L92 en HP16 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van de lithium AAA batterij. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met lithium, dan weet u dat u te maken heeft met de goede batterij.

Maten FR03 | L92 | HP16 | AAA lithium batterij

De FR03 L92 AAA lithium batterij die lang meegaat heeft de volgende maten: 44,5 mm lang en 10,5 mm breed.

Voltage batterij

L92 FR03 AAA lithium batterijen hebben een voltage van 1,5V, hetzelfde voltage dus als de alkaline soorten.

Naar België bedragen de verzendkosten €5,95. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €3,95. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, dan staat dit altijd duidelijk omschreven. Alle prijzen in deze webshop zijn inclusief BTW. Belgische bedrijven met geldig BTW nummer kopen bij ons zonder BTW.

AAA lithium batterijen die lang meegaan kopen doet u dus bij batterijenstunter.