Lithium AAA batterijen

4 ProductenPagina 1 van 1

AAA lithium batterijen zijn geschikt voor zware toepassingen, bijvoorbeeld voor camera's en flitsers als alkaline niet meer voldoet. De lithium batterij is duurder in aanschaf maar omdat de levensduur veel langer is zijn ze niet duurder in gebruik. Bovendien kunt u met bepaalde toepassingen niet zonder omdat de AAA lithium batterijen de benodigde capaciteit kunnen leveren en alkaline niet.

Merken lithium AAA batterijen

Wij leveren de 1,5V AAA lithium batterij met lange levensduur van de merken Varta, Philips en Ansmann. Dit zijn zondermeer allemaal zeer krachtige en gelijkwaardige types. Heeft u nu een ander merk AAA batterij dan kunt u deze zondermeer vervangen door een variant die wij verkopen. Deze kwaliteitsmerken doen niet voor elkaar onder.

FR03 | L92 | HP16 lithium

De namen FR03, L92 en HP16 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van de lithium AAA batterij. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met lithium, dan weet u dat u te maken heeft met de goede batterij.

Maten AAA lithium batterij

De AAA lithium batterij die lang meegaat heeft de volgende maten: 44,5 mm lang en 10,5 mm breed.

Voltage batterij

AAA lithium batterijen hebben een voltage van 1,5V, hetzelfde voltage dus als de alkaline soorten. AAA lithium batterijen die lang meegaan kopen doet u dus bij batterijenstunter. Kijkt u ook eens naar een AA batterij, C batterij, D batterij, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.